Juliana drivhus

Juliana Drivhuse er kendt for rendyrket havehygge og gode vækstbetingelser, når det gælder danskproducerede drivhuse i fremragende kvalitet. Kvaliteten ses i Julianas minidrivhuse, vægdrivhuse, fritstående drivhuse, orangerier og ikke mindst i reservedelene, som du køber her på føtex.dk, når drivhuset skal opgraderes. 

Dansk kvalitet fra Juliana Drivhuse

Siden kalenderen viste 1963, har Juliana Drivhuse A/S tegnet, produceret og videreudviklet kvalitetsprodukter. Tørrestativer var i starten virksomhedens kerneprodukt, men den dag i dag har drivhuse i stedet overtaget sortimentet 100 %. Dog er de stærke konstruktionsmæssige overvejelser succesfuldt videreført til drivhusene, som er tilpasset de skandinaviske vejrforhold med sol, regn og rusk. 

Kvaliteten spiller også sammen med det flotte og eksklusive udtryk, som alt i alt gør, at drivhuse fra Juliana udmærker sig. Er du klar til at nyde solskinstimerne og til at slippe de grønne fingre fri? 

Juliana vægdrivhus eller orangeri? 

Inden du køber et Juliana drivhus, bør du overveje dine behov og krav. Hvor meget plads har du? Hvorhenne skal drivhuset stå? Vil du kun dyrke duftfulde krydderurter? Eller skal du også plante og plukke grøntsager og frugter? Og skal der både være plads til planter, borde og stole? 

Læs her kort om de forskellige drivhus-typer fra Juliana: 

  • Minidrivhus: Drivhuse i denne størrelse er oplagt på altanen, terrassen eller et andet sted, hvor pladsen er lidt trang. I et minidrivhus fra Juliana kan du have små ting som fx krydderurter, chili-planter eller måske også en agurke- eller tomatplante. 

  • Vægdrivhus: Vægdrivhuse fra Juliana er drivhuse, som står op ad væggen. Typisk fylder vægdrivhuse mindre end de andre modeltyper, hvilket gør, at de er oplagte til at have stående på terrassen eller op ad en mur i haven. Krukker og potter, planter og plantebord er oplagt herinde. 

  • Fritstående drivhus: Et drivhus, der er fritstående, skal du stille på et fundament et sted i haven. Pladsen gør, at du nemt kan have blomster- og plantekasser med grøntsager i inde i drivhuset. 

  • Orangeri: Juliana orangerier giver dig et unikt rum i haven. Orangeriet kan bruges som traditionelt drivhus men også som opholdsrum, du kan indrette med sydlandske planter, grøntsager, krukker og havemøbler

 

Besøg føtex.dk – og se udvalget af drivhuse og reservedele fra Juliana 

På føtex.dk har vi drivhuset til dig, uanset om du vælger et vægdrivhus, eller et Juliana orangeri som skal være din stemningsfulde oase. Listen er også lang over reservedele til Juliana drivhuse. Så står du på et tidspunkt og mangler tilbehør til at opgradere drivhuset med, finder du et bredt udvalg af blandt andet drivhussokler, tagudsmykning, lamel-hylder og borde hos os. Start inspirationen med det samme. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Juliana drivhuse