Smukke orangerier

Skab hygge og charme med et smukt orangeri. Brug det til at dyrke grøntsager eller til overvintring af haven sarte planter. Bliv inspireret af nedenfor.

Hvad er et orangeri?

Navnet orangeri kommer sig oprindeligt af, at orangeriet blev skabt som et særligt drivhus, hvor citrustræer kunne overvintre og undgå frost. I dag er et orangeri i højere grad et hyggeligt ekstra rum i uderummet med god plads til planter, men samtidig også god plads til forskelligt møblement til afslapning. Mange bruger deres orangeri som en form for udestue med komfortable havemøbler og fine krukker, og det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for, hvordan orangeriet kan indrettes præcist efter dine behov.
 

Gode grunde til at købe et orangerie

  • Du får et ekstra rum med plads til afslapning
  • Du kommer tæt på naturlivet i haven, men kan holde varmen indendørs imens
  • Du kan bruge orangeriet traditionelt og lade særligt udsatte planter overvintre

Et orangeri er et spændende alternativ til en udestue eller til et almindeligt drivhus, og et orangeri giver en naturlig forlængelse af både have og hus. Samtidig er et orangeri utroligt smukt og dekorativt at se på, og det pynter uden tvivl i haven, hvor du kan nyde dets muligheder hele året rundt.
 

Valg af drivhus orangeri til din have

Har du besluttet dig for, at et orangeri er den helt rigtige type af drivhus for dig, så er det blot om at få valgt det orangeri, der tiltaler dig mest. Vi anbefaler, at du udnytter pladsen i haven til et rummeligt orangeri, og at du holder mulighederne åbne for, hvordan du kan bruge orangeriet i det daglige. Et orangeri har højt til loftet, og de store glaspartier giver rig mulighed for at nyde omgivelser hele dagen igennem og på alle tider af året. Vælg dit orangeri her fra sortimentet hos føtex.dk, og bestil det hjem i dag.
 

Køb orangeri på føtex.dk

Med føtex.dk kan du købe et orangeri online og få bragt det lige til døren. Vi har mange forskellige modeller, så grib muligheden og glæd dig til at få dit nye orangeri hjem i haven.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om orangerier