Få noget skønt til at spire med blomsterløg

Er du vild med at gå i haven? På føtex.dk finder du et stort udvalg af blomsterløg til sæsonen. Vi har desuden i samarbejde med Claus Dalby tilføjet en del af hans yndlingssorter i sortimentet.

Vælg blandt et stort udvalg af blomsterløg 

Har du grønne fingre? Og er du vild med at have blomster i haven? Så er blomsterløg sikkert lige dig. Her på siden har vi samlet et kæmpe udvalg af forskellige blomsterløg, der skaber et skønt og ikke mindst farverigt flor i haven. 

Det kan måske være svært at se det lige ved første øjekast, men når blomsterløg først får lov at vise sit sande jeg, transformeres haven til dit eget lille paradis. På føtex.dk kan du gå på opdagelse i et stort sortiment af blomsterløg i alle afskygninger og sætte flot kulør på haven. Vi har endda også i samarbejde med Claus Dalby inkluderet adskillige af hans yndlingssorter i vores udvalg. Du kan for eksempel forkæle dig selv og din have med: 

  • Krokusser  

  • Påskeliljer 

  • Prydløg 

  • Tulipaner 

  • Vibeæg
     

Vi har mange varianter af hver, og du kan derfor nemt pryde og indrette din have med dine yndlingsblomster og farver. Uanset om du planter dine blomsterløg i krukker eller i direkte i jordbunden, kan du sammensætte en smuk og blomstrende farvepalette, der samtidig kan være med til at hjælpe biodiversiteten, når de forskellige bier og blomsterfluer er på vingerne.  

Gode råd om plantning af blomsterløg 

For at få mest mulig glæde af dine blomsterløg, er der en række gode råd og tricks, som du kan hjælpe dig godt på vej til at få en smuk have i fuldt flor. Først og fremmest er det vigtigt at vide, hvornår du bør plante løgene. Her er efteråret den optimale tid for plantning af forårsblomstrende løg, helt indtil frosten kommer. Sommerblomstrende løg har dog mest gavn af at blive plantet i løbet af foråret. Ved at kombinere løg med forskellig blomstring, kan du få glæde af flotte blomster i haven i endnu længere tid. 

Generelt er blomsterløg nemme at holde. Du kan dog med fordel sørge for at jorden er næringsrigt med eksempelvis en passende gødning, og at du vander dem i de mere tørre perioder for at give blomsterne de bedste forhold.