Polyrattan havemøbler

De vedligeholdelsesfrie polyrattan havemøbler i et flettet design skaber hygge og komformt i haven og holder sig pæne uanset vejr og alder. Vælg havemøbler i polyrattan til terrassen, udestuen eller altanen. Her på siden finder du vores store udvalg af havemøbler i polyrattan i flere typer og farver.

Få stil og komfort i ét med polyrattan havemøbler

Den flettede overflade i plastiktypen polyrattan giver komfort med eller uden hynde. Du kan få alle typer havemøbler i det rengøringsvenlige og vedligeholdelsesfrie materiale – og uanset om du foretrækker lyse eller mørke polyrattan havemøbelsæt, finder du gode priser online på føtex.dk.

Derfor skal du vælge havemøbler i polyrattan:

  • Du får komfort og moderne design i haven

  • Er rengøringsvenlige og vedligeholdelsesfrie

  • Passer til alle terrasser, udestuer og altaner

Komfortable, flettede sæder i moderne design gør polyrattan havemøbler anvendelige overalt på både terrasser, i udestuer og på altaner. De er nemme at gøre rene og kræver ingen vedligeholdelse. Ideelt til den danske sommer!

Hvad er fordelene ved havemøbler i polyrattan?

Uanset om du vælger at købe et spisebordssæt eller et loungesæt i rattan, får du de samme fordele i forhold til vedligeholdelse, rengøring og design. 

  • Vedligeholdelse af polyrattan er ikke påkrævet, fordi materialet er en type plastik. Havemøbler i polyrattan er typisk bygget op over en indvendig aluramme, så holdbarheden er lang, og stabiliteten i top. Trods det vejrbestandige materiale anbefales det at opbevare polyrattan havemøbler indendørs om vinteren for at undgå fysiske skader på grund af hård vind eller frost. 

  • Rengøring af polyrattan er ligesom rengøring af andre plastikmaterialer. Du kan spule havemøblerne og vaske dem med en børste eller en klud. Brug kun sæbetyper, der er anbefalet af producenten, for at undgå at rengøringen kan skade farven.

  • Designet på polyrattan havemøbler er moderne og tidløst. Du kan have havemøbler i polyrattan i mange år og nemt matche dem med andre typer havemøbler i udestuen eller på terrassen. Vælg mellem mørk og lys polyrattan.

Kom sommeren i forkøbet med et lækkert sæt havemøbler i polyrattan – find masser af gode priser online i dag i vores store udvalg herover på føtex.dk. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til polyrattan havemøbler