Stilfulde loungesæt

Skab en hyggelig have og et dejligt uderum med vores komfortable loungesæt. Her på siden finder du vores store udvalg af loungesæt til haven i forskellige materialer og størrelser. Gå på opdagelse i udvalget, og skab et samlingspunkt for hele familien med lounge havemøbler fra føtex.dk.

Saml familien i behagelige loungesæt udendørs

Bløde hynder, lune sommeraftener og hyggelige stunder. Hvem elsker ikke en varm sommerdag, hvor du kan slappe af og komme helt ned i gear?

Vejret kan vi desværre ikke hjælpe med – men mangler du noget godt at sidde i, så har vi en masse udendørs loungesæt til haven, hvor hele familien kan samles. Du finder også et stort udvalg af andre matchende lounge havemøbler. På føtex.dk finder du blandt andet:

Gå på opdagelse i vores sortiment, og udvælg dit favorit loungesæt til haven. Så er der lagt op til mange hyggelige timer udenfor i det danske sommervejr.

Loungemøbler i forskellige materialer

På føtex.dk finder du et udvalg af loungesæt i mange forskellige materialer, og vi har noget for enhver smag. Når du skal vælge det bedste loungesæt til din terrasse eller altan, kan du overveje valget af materiale. Her på siden finder du blandt andet:

Er du helt vild med det naturlige udtryk, når du skal vælge havemøbler? Så er det måske et loungesæt i træ, som du skal gå efter. Loungemøbler i træ er smukke og holdbare. De kræver dog en smule vedligeholdelse for at få dem til at bibeholde det elegante udtryk.

Kan du godt lide det naturlige og enkle look, men ønsker du mindst muligt vedligehold? Så kan loungemøbler i polyrattan være et godt alternativ. Et haveloungesæt i polyrattan kræver nemlig stort set ingen vedligeholdelse, men ligner til forveksling træ. På føtex.dk finder du heldigvis et godt udvalg af flotte loungesæt i det populære polyrattan. 

På siden kan du sortere efter materiale, så du kun får vist loungesæt i dit yndlingsmateriale. Du kan også vælge at få vist flere forskellige materialer på samme tid. Du kan læse mere om de forskellige materialer i produktbeskrivelserne.

Vælg det rigtige loungesæt til din have

Et udendørs loungesæt til den store terrasse eller et lille loungesæt til altanen. På føtex.dk har vi loungemøbler i forskellige størrelser, så du kan finde noget, som passer perfekt til dit udeområde.

Måske drømmer du om at kunne samle familie og venner til hyggelige stunder på terrassen i bløde havemøbler. Vores loungesæt består både af loungestole og loungesofa, så der er plads til alle. 

På føtex.dk finder du også udendørs loungesæt til det lille udeområde. Et lille loungesæt med plads til 2-3 personer er det perfekte valg for dig med en lille altan eller terrasse. 

Er der ikke et loungesæt, der passer til dine ønsker? Så kan du heldigvis også selv sammensætte loungestole eller en loungesofa med et lounge havebord. Gå på opdagelse i vores store udvalg af loungemøbler til haven, og sammensæt din egen hyggekrog. 

Vores udendørs loungesæt passer også perfekt til brug i en udestue eller i et orangeri. Så behøver du heller ikke at pakke dine loungemøbler væk om vinteren, og du kan nyde de bløde loungemøbler hele året.

Vedligehold dit loungesæt fra føtex.dk

Når du har loungesæt udendørs, er det vigtigt at passe godt på det, så det kan holde i mange år. God vedligeholdelse er vigtigt for at forlænge levetiden på dine loungemøbler. Det er for eksempel en god idé at opbevare dit loungesæt indendørs om vinteren for at forlænge dets levetid. 

Derudover bør du rengøre dit loungesæt mindst én gang om året afhængigt af materiale. Noget materiale (eksempelvis træ) kræver nemlig en smule mere vedligeholdelse. Vi har faktisk lavet en guide om, hvordan du bedst vedligeholder dine havemøbler i træ.

Et udendørs loungesæt kan holde i mange år, hvis du passer på det. På føtex.dk finder du loungemøbler til haven i vejrbestandige materialer, som arter sig godt til det danske vejr. Materialer som aluminium og plast er begge yderst holdbare og stort set vedligeholdelsesfrie. Det kræver blot lidt vand og sæbe ved forårsklargøringen. 

Hvis du vælger et fint loungesæt i træ, kan det være en god idé at beskytte det med et havemøbelovertræk, hvis sommerregnen melder sin ankomst. Desuden er det altid en god idé at gøre dine havemøbler i træ klar til den nye sæson med en gang olie eller maling. 

Se vores udvalg af lounge havemøbler på føtex.dk

Et loungesæt i natur eller et sort loungesæt? Loungemøbler i træ eller loungemøbler i vedligeholdelsesfri polyrattan? Et loungesæt til få eller mange? På føtex.dk finder du et godt udvalg af loungesæt, som passer til ethvert behov. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find det loungesæt, som du drømmer om. 

Vores loungesæt kommer med komfortable havehynder. Med gode hynder til loungesæt kan du være sikker på at sidde godt. Havehynderne kan du opbevare i en hyndeboks, når de ikke er i brug. Så er de altid klar til brug og forbliver tørre. 

Skru endnu mere op for komforten med flotte udendørstæpper, en parasol og måske en terrassevarmer til de køligere aftener. På føtex.dk finder du alt, du skal bruge til at indrette din terrasse eller altan.

Terrasse og have inspiration

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til loungesæt