Loungesæt i polyrattan

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din terrasse eller have, når det er godt vejr, så bør du anskaffe dig et loungesæt. Hvis du tilmed ønsker et flot sæt, som også er nemt at vedligeholde, så kan overvej et loungesæt i materialet polyrattan. Find dit foretrukne her på siden.

Oplev vores polyrattan loungesæt på føtex.dk 

Med et loungesæt fra føtex.dk behøver du ikke bruge tid på at undersøge vores udvalg af sofa, stole og borde for til sidst at skulle beslutte dig for, hvad der passer bedst sammen. Vi har nemlig klaret det for dig. På føtex.dk finder du flere typer loungesæt, der passer til forskellige behov og terrassestørrelser. 

Vores loungesæt består typisk af en havesofa, loungestole og et loungebord. Du kan dog sagtens finde andre variationer i udvalget, alt efter om du ønsker en stor eller lille sofa, kun sofa og bord eller kun stole og bord. Køber du et sammensat loungesæt, sparer du altså tid i processen.

Loungesæt i polyrattan er vedligeholdelsesfrie

Du vil ikke fortryde et smukt og behageligt loungesæt til din have, når først solen og varmen kommer. Her kan du nyde mange hyggelige stunder med din nærmeste. Det robuste materiale, polyrattan, som også kaldes nonwood, ligner til en forveksling træ, men det er i virkeligheden lavet af syntetiske fibre. Udseendesmæssigt kan du næsten ikke se forskel på det og det naturlige træmateriale, rattan. Men fordi det er plast, behøver du ikke bruge tid på træbehandlinger.  

3 gode grunde til at købe dit loungesæt i polyrattan:

  1. Det er vedligeholdelsesfrit 

  1. Det er langtidsholdbart 

  1. Det tåler at stå ude hele året.

Er polyrattan ikke lige dig? Så har vi heldigvis også loungesæt i andre materialer som rattan, aluminium og akacietræ, der måske passer bedre til din stil. Hvis du står og mangler et godt spisebord med matchende stole til din terrasse, har vi også flotte havemøbelsæt i samme materialer. Så kan du samle hele familien til en grillaften på en varm sommerdag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til loungesæt