Pavilloner

Leder du efter en havepavillon? På føtex.dk finder du et stort udvalg af havepavilloner til ethvert behov. Se det aktuelle udvalg her på siden og forelsk dig i en af vores modeller.

Opgradér din have med en pavillon

Det er skønt at sidde ude i haven, når det er godt vejr, og solen står højt på himlen. I løbet af dagen kan solen dog godt blive lige skarp nok, og der er det rart at kunne søge skygge under en pavillon. Store pavilloner er også smarte til fester, hvor du kan bruge pavillonen i forlængelse af dit festtelt. Sådan kan du få plads til alle gæster, selvom du bor småt, og du sikrer samtidig, at alle kan sidde i tørvejr, selv hvis det skulle regne undervejs i festlighederne.

Hvad enten du skal holde fest eller ønsker at forlænge dagene i haven, har vi en havepavillon til dig. Vi har pavilloner i træ, der er perfekte som supplement til dagligstuen samt teltpavilloner, som kan bruges til diverse havefester. Lad dig inspirere til en opgradering af haven på føtex.dk. 

 

Pavilloner og de fordele de har

En pavillon kan give et skønt afbræk fra solen, når den står højt på himlen, men man gerne vil have eftermiddagskaffen udenfor i haven. De store pavilloner er meget smarte, når man skal holde en havefest. Enten kan du vælge, at holde selve havefesten i pavillonen. Så er du sikret mod den ustadige danske sommer. Ellers kan du vælge, at sætte pavillonen i forlængelse af dit festtelt, for at give endnu mere plads. Sådan kan du få plads til alle gæster, selvom du bor småt, og du sikrer samtidig, at alle kan sidde i tørvejr, selv hvis det skulle regne undervejs i festlighederne. 

En pavillon er skøn at se på, og så tjener den samtidig det praktiske formål, at den skygger for solen og tilbyder ly mod sommerregnen. Det er oplagt at indrette et lille havehjørne ude med havemøbler, så der er plads til, at både du selv, din familie og eventuelle gæster kan sidde ude i sommerhalvåret og nyde det lune vejr, så længe det varer. Her på siden finder du pavilloner i flere forskellige modeller til alle behov. Tag et kig på de forskellige muligheder. Vi har også en pavillon, der passer til dine ønsker og til din have – uanset om du drømmer om en stor eller lille pavillon.

Et godt alternativ til en pavillon kan være en parasol eller en markise til terrassen, og der findes i det hele taget mange skønne måder at indrette din have, altan eller terrasse på. Mangler du inspiration, kan du altid tage et kig på vores produkter til haveliv. Her finder du alt fra højbede og blomsterkasser til terrassevarmere og haveredskaber, der gør haven til et ekstra skønt sted at være. 

 

Køb en pavillon til haven online hos føtex.dk

Er du på udkig efter en skøn pavillon, der kan bruges i haven både til hverdag og til fest? Så bør du overveje en af de mange pavilloner, som du kan finde her i sortimentet. Står du akut og har brug for en pavillon med få dages varsel, kan vi leverer hurtigt. Meget lettere bliver det ikke at købe en pavillon online, og vi er selv meget stolte af vores store sortiment af pavilloner, som vi er glade for at kunne tilbyde dig til en god pris. Se blandt andet vores smukke teltpavilloner og træpavilloner. 

Har du brug for hjælp undervejs i købsprocessen? Så er der heldigvis kompetent rådgivning at hente fra vores medarbejdere i kundeservice, der sidder klar til at guide dig godt videre, hvis du er gået i stå. Sammen finder I frem til en løsning, så du kan komme i mål med dit køb af pavillon. 

Opgrader dit udemiljø med en pavillon til haven i dag, og glæd dig til de mange lækre sommerdage og sommeraftener, som du kan nyde fra din nye pavillon, når den først er sat op og klar til brug!