Markiser til privat og sommerhuse

Hos føtex.dk forhandler vi alt inden for markiser til såvel privatboliger som sommerhuse. Alle de lagerførte markiser er af højeste kvalitet og vil stilmæssigt passe til de fleste boliger.

Markiser - Gør din terrasse sommerklar 

En markise er et godt alternativ til den traditionelle parasol, da markisen typisk dækker et større område end parasollen. Leder du efter en praktisk og holdbar overdækningsløsning, så vil det være oplagt for dig at investere i en markise. Lige meget om du søger en stor eller lille markise til din terrasse eller balkon, kan du helt sikkert finde en passende løsning i vores sortiment.

Tre gode grunde til at købe en markise

  • Skærmer for sol og vind
  • Pladsbesparende løsning
  • Skærmer for varmen

En markise skærmer ikke kun for den stærke sol på de varme sommerdage, men kan også holde blæsten og regnen væk på de kedelige regnvejrsdage. Med andre ord sørger markisen for, at du kan få glæde af din terrasse i alt slags vejr. Dernæst er det værd at pointere, at markisen fylder betydeligt mindre end både parasollen og solsejlet, da der ikke skal bruges hverken stolper eller standere. Slutteligt kan du glæde dig over, at markisen forhindrer, at der bliver uudholdeligt varmt i boligen på de varme sommerdage. Markisen skærmer nemlig effektivt for solen og dermed også for varmen.

 

Sådan vælger du den rette markise

På jagten efter den rette markise til dit hjem vil du erfare, at der findes rigtig mange forskellige markiser. De mange fine markiser adskiller sig fra hinanden på faktorer som farver, størrelser, konstruktioner og meget andet.

I vores store udvalg bliver du præsenteret for tre typer af markiser. Der er tale om henholdsvis traditionelle, halvlukkede og hellukkede markiser. De halvlukkede og hellukkede markiser er de mest populære, idet de er nemme at betjene, byder på robuste konstruktioner og i øvrigt har en lang forventet levetid. Dog bør man også tage de manuelle markiser med i overvejelserne, hvis man gerne vil holde sine omkostninger nede.

De traditionelle markiser er nemlig typisk billigere end de andre typer, men til gengæld er de ikke lige så holdbare og brugervenlige. Den faktiske pris for en markise kan variere meget, da prisen afhænger af flere faktorer. Du kan danne dig et overblik over vores priser på denne underside.

 

Føtex.dk – attraktive priser på markiser

Føtex.dk kommer dig til undsætning, hvis du ønsker at gøre en god handel på nye markiser til dit private hjem eller sommerhus. Her på siden finder du markiser i de mest almindelige størrelser - bl.a. 250 x 200 cm. og 520 x 300 cm. Du kan desuden shoppe tilbehør til markiser til fordelagtige priser. Kigger du efter et godt alternativ til de ellers praktiske markiser, så kan du overveje at investere i en terrasseoverdækning eller en stor parasol.