Haveborde i teak

Den smukke, gyldne glød der kendetegner teak, klæder alle terrasser og passer smukt ind i enhver have. Vælg mellem flere størrelser og farvenuancer og find den model, der skal tilføre din have lidt ekstra luksus. Se udvalget herunder.

Sådan vedligeholder du dit havebord i teak

Havemøbler i træ kræver god pleje for at fremstå smukke år efter år. Vi har gjort det nemt for dig og samlet vores bedste råd til, hvordan du vedligeholder dine havemøbler i træ i denne guide. 

Havebord i teak – en smuk klassiker

Gå sommeren i møde med en veludstyret terrasse, der er klar til at danne rammerne om årets grillfester og familiemiddage. Find et smukt teak-havebord og flankér det med skønne havestole til hele familien og dæk op til fest med det smukkeste service. Nyde sommeren og få det meste ud af haven!

Tre grunde til at vælge et teak-havebord

  • Det er er smukt og klassisk materiale, der klæder alle haver
  • Teak-haveborde kommer i mange forskellige størrelser 
  • Du finder både havestole og solvogne i teak, der matcher
     

Teak er en klassiker og også noget af det rigtig mange forbinder med havemøbler i god kvalitet og smukt design. På føtex.dk finder du en lang række forskellige modeller, der alle er både æstetiske og anvendelige. 

Den varme glød skaber hygge, især hvis du bruger lidt tid på at vedligeholde træet med en god olie, så det holder den varme glød. 

Sådan finder du det rette havebord i teak

På føtex.dk kan du finde et stort udvalg af havemøbler og haveborde i teak. Når du skal finde det helt rigtige bord til din have, kan du overveje, hvor mange I skal kunne sidde omkring det, og om du ønsker muligheden for at kunne se alle i øjnene.

  • Firkantet teak-havebord: De firkantede borde er nok den mest klassiske model og klæder stort set alle terrasser. Vælg det, hvis I ønsker muligheden for at spise som familie eller med gæster omkring samme bord. 
  • Rundt teak-havebord: De runde borde er et oplagt valg, hvis du ønsker at se dine gæster i øjnene og have ekstra god plads til maden. Vælg et rundt bord, hvis du er glad for at kunne se alle gæster om bordet i øjnene.
     

Se det flotte online udvalg herover og bestil din favorit allerede i dag! På føtex.dk får du altid hurtig levering og ubegrænset returret.