Rattan havemøbler

Er du, ligesom mange andre danskere, blevet helt vild med havemøbler af rattan? Så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig et godt udvalg af smukke havemøbler i dette naturlige materiale, som du kan bestille hjem til brug i haven eller på terassen her fra føtex.dk.

Find dine foretrukne rattan havemøbler her

I sortimentet her på siden finder du haveborde, -stole, -sofaer og -bænke i rattan, som du kan sammensætte alt efter behov. Har du en lille terrasse, kan en rattan havesofa og et bord være fint til hyggestunderne. Har du derimod meget plads, vil det være oplagt at købe både rattan havebord og -stole samt sofa, så der er plads til alle dine gæster.

Har du ikke tid til at gennemtænke en smart sammensætning? Jamen så kan du i stedet købe et smart loungesæt i rattan, hvor du får et helt sæt havemøbler i det fine materiale. Er du blevet lun på en fin havebænk, kan du tilkøbe den til loungesættet og dermed få lidt flere siddepladser.

Havemøbler i rattan er både smukke og yderst holdbare

En af fordelene ved rattan er, at det er et naturligt materiale og derfor også langtidsholdbart. Det er flot og giver et bambus-agtigt look til dit hjem, hvilket er meget moderne. Rattan bruges typisk indendørs i udestuer og orangerier men kan også sagtens stå udenfor på solskinsrige dage. Du skal blot sørge for at tage dine rattan-havemøbler ind, når det bliver koldt og vådt.

Rattan er slidstærkt og kræver ikke meget vedligeholdelse. Hvis du rengører dine havemøbler i ny og næ og giver dem en omgang linolie, når de trænger til lidt ekstra beskyttelse, så kan du have dem i rigtig mange år. Du kan sandsynligvis også videregive dem til den næste generation.

Find havemøbler i flere forskellige materialer på føtex.dk

Hvis ikke rattan falder i din smag, har vi heldigvis også andre havemøbler på føtex.dk. Se for eksempel vores smukke havemøbelsæt, der har plads til 4-10 personer og fås i forskellige materialer som bambus, polyrattan, durafit og flere. Med en god grill er I klar til den perfekte grillaften med familie eller gode venner.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til rattan havemøbler