Sandkasser til haven

En sandkasse er fyldt med muligheder for mange timers god leg, og her på føtex.dk kan du se vores udvalg af sandkasser i træ og sandkasser i plastik samt diverse sandkasse- og strandlegetøj til brug i sandkassen og på stranden.

Skab din egen legeplads i haven med en sandkasse

Når man ser på børn, der leger i sand, kan man blive helt fascineret over den timevis af underholdning de kan få til at gå med sjove lege. Børn kan føle sig som opdagelsesrejsende, der udforsker deres omgivelser. De kan grave efter "skatte" eller undersøge forskellige teksturer og former, de kan skabe i sandet. Den unikke følelse af tørt eller vådt sand mellem fingrene stimulerer børns sanser - det er sjovt at røre ved og bruge til at bygge med. Her kan de bygge sandslotte, grave tunneler, skabe hele landskaber eller bage sandkager, som mor og far naturligvis skal smage på. Hver dag i sandkassen kan bringe et nyt eventyr, kun begrænset af børnenes fantasi.

Med en sandkasse i haven eller på terrassen åbner I op for en masse leg og underholdning, som børnene vil kunne få glæde af sommer efter sommer. Vores sortiment af sandkasser spænder fra simple designs til modeller med låg, bænke og legefunktioner. Uanset om du søger en klassisk træsandkasse eller en farverig plastikmodel, har vi den perfekte sandkasse til at inspirere dine børns fantasi.

På føtex.dk kan du finde både en stor sandkasse og en lille sandkasse afhængigt af, hvad der passer bedst ind i din have derhjemme. Med en sandkasse i træ eller en sandkasse i plastik fra vores sortiment kan du skabe en hyggelig legeplads derhjemme i haven.

Vi forhandler også tilbehør til sandkassen bl.a. sandkassesand samt diverse sandkasselegetøj, der gør det endnu sjovere at bruge tid sammen i sandkassen.

Gode grunde til at købe en billig sandkasse på føtex.dk

  • Brug haven i stedet for legepladsen

  • Legetøj med potentiale for mange timers god leg

  • Du kan selv deltage i legen og bygge sandslotte og sandkager sammen med børnene

 

En sandkasse kan bruges i rigtig mange år, og på føtex.dk har vi mange robuste modeller, der kan tåle at stå ude i alt slags vejr. I vores udvalg finder du både de flotte modeller i træ og de sjove skildpadde-sandkasser, flodheste-sandkasser og muslingeskals-sandkasser, hvor der også er mulighed for at fylde den ene halvdel op med vand, så man får et lille badebassin til de små.

Hvilken sandkasse skal du vælge?

Vi har både træ-sandkasser og sandkasser i plastik, og mange af vores plastik-sandkasser er multifunktionelle og kan også tømmes for sand og bruges som badebassin i sommermånederne. Ligeledes har mange af vores sandkasser låg, så du kan lukke dem til, når de ikke er i brug.

Find din favorit blandt vores mange sandkasser her og læg din bestilling i dag - husk også at købe sandkassesand med her på føtex.dk. Se også vores øvrige udvalg af legetøj til børn, hvor du kan få endnu mere inspiration til at forkæle dine børn med nyt og stimulerende legetøj til brug både ude og inde.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om sandkasser