Få små og store sandkasser til haven

En sandkasse er fyldt med muligheder for mange timers god leg, og her på føtex.dk kan du se vores udvalg af sandkasser i træ og sandkasser i plastik samt diverse sandkasse- og strandlegetøj til brug i sandkassen og på stranden.

Skab din egen legeplads i haven med en sandkasse

På føtex.dk kan du finde både en stor sandkasse og en lille sandkasse afhængigt af, hvad der passer bedst ind i din have derhjemme. Med en sandkasse i træ eller en sandkasse i plastik fra vores sortiment kan du skabe en hyggelig legeplads derhjemme i haven, hvor børnene så kan bruge mange gode timer med at lege i sandet.

Vi forhandler også tilbehør til sandkassen bl.a. sandkassesand samt diverse sandkasselegetøj, der gør det endnu sjovere at bruge tid sammen i sandkassen.

Gode grunde til at købe en billig sandkasse hos føtex.dk

  • Brug haven i stedet for legepladsen

  • Legetøj med potentiale for mange timers god leg

  • Du kan selv deltage i legen og bygge sandslotte og sandkager sammen med børnene

Købet af en sandkasse er en investering, der giver mange gange igen i form af de mange gode timers udendørs leg, som dine børn vil få med udgangspunkt i sand og diverse strandlegetøj.

En sandkasse kan bruges i rigtig mange år, og på føtex.dk har vi mange robuste modeller, der kan tåle at stå ude i alt slags vejr. I vores udvalg finder du både de flotte modeller i træ og de sjove skildpadde-sandkasser og flodheste-sandkasser, hvor der også er mulighed for at fylde den ene halvdel op med vand, så man får et lille badebassin til de små.

Hvilken sandkasse skal du vælge?

Sandkasser findes i mange modeller her på siden og i flere forskellige udformninger. Hvilken du bør vælge, er i høj grad en smagssag, så tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem, så du har det bedste udgangspunkt for at træffe det rette valg.

Vi har både træ-sandkasser og sandkasser i plastik, og mange af vores plastik-sandkasser er multifunktionelle og kan også tømmes for sand og bruges som badebassin i sommermånederne, hvis det matcher behovene i din husstand bedre. Ligeledes har mange af vores sandkasser låg, så du kan lukke dem til, når de ikke er i brug.

Find din favorit blandt vores mange sandkasser her og læg din bestilling i dag - husk også at købe sandkassesand med her på føtex.dk. Se også vores øvrige udvalg af legetøj til børn, hvor du kan få endnu mere inspiration til at forkæle dine børn med nyt og stimulerende legetøj til brug både ude og inde.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om sandkasser