Smarte og sjove sandkasser i plastik

En sandkasse i plast kan du nemt flytte rundt på og fylde med sand - og så fås de til fordelagtige priser. Flere af modellerne, bl.a. den populære muslingeskals-sandkasse, kan tilmed fyldes med vand for mange timers sjov og ballade i haven. Se vores aktuelle udvalg her på siden.

Sandkasse i plast med plads til kreativitet

En sandkasse er en god investering, da den kan bruges af barnet fra det er lille, til det er stort. Med en plastik-sandkasse i haven eller på terrassen er der lagt op til mange timers kreativ leg, som udvikler sig i takt med barnets alder.

 Tre grunde til at vælge en plastik sandkasse

  • Sandkasser i plast er budgetvenlige.

  • En plast-sandkasse er klar til brug, når du køber den.

  • Sandkasserne fås i mange forskellige farver og forme, så der er noget for alle.

En plastik sandkasse fås desuden i mange forskellige størrelser, så selv i en lille have kan du få plads til et sjovt opholdssted for barnet. Farven og formen kan du vælge alt efter, hvad dit barn kan lide, eller hvad der passer ind i indretningen af haven eller terrassen.

Med en plast sandkasse slipper du desuden for vedligeholdelse, og der følger ofte et låg med, som holder sandet tørt og beskytter sandlegetøjet i regnvejr.

Gør plast sandkassen klar til leg

Når du har bestilt og modtaget din nye sandkasse i plast, kræver det ikke meget arbejde, førend den er klar til brug. En af plastik-sandkassens helt store fordele er nemlig, at den ikke kræver hverken vedligeholdelse eller montering.

En sandkasse skal naturligvis fyldes med sandkassesand, og her er det vigtigt at købe certificeret sand, så du undgår at fylde plast-sandkassen med sand med colibakterier og tilsætningsstoffer i. Herefter er sandkassen klar til brug, og du kan tilmed flytte rundt på den efter behov. Dette er helt ideelt til om vinteren, hvis du gerne vil have den flyttet ind i skuret, så den ikke fylder i haven, når den ikke er i brug.

Sandkasser i plast egner sig også godt som soppebassiner om sommeren, hvor du kan fylde dem med vand. Kombineret med vandlegetøj bliver barnet stimuleret til at bruge sin fantasi.

Bestil din nye plast-sandkasse sammen med sandlegetøjet og sandkasse sandet i dag, og bliv hurtigt klar til sjov udendørs leg i haven derhjemme med føtex.dk.