Udendørs leg

Vil dit barn helst lege udenfor i haven? Her på siden finder du alt til mange timers sjov leg i haven. Uanset om børnene helst vil spille fodbold, løbe på løbehjul, hoppe på trampolin eller gynge, så finder du et bredt udvalg fra populære mærker her.

Sjov vandleg i haven

På føtex.dk har vi alt til en sjov sommer i haven - også hvad indgår alt til vandleg! Vi har både store havepools til hele familien, sjove badebassiner til de mindste, hoppeborge med indbygget pool, seje supersoakers og farverige badedyr. 

Sæt legen fri med Jungle Gym legetårne

I Jungle Gyms univers af legetårne til haven får børnene mulighed for at skabe en masse sjove lege, give fantasien frit spil, få frisk luft og brændt en masse energi af. Jungle Gym tilbyder et stort udvalg af forskellige legetårne samt sjove tilbygningsmoduler, så I kan få en komplet legeplads i haven.

Udfordr hinanden i sjove havespil

Saml hele familien om et sjovt havespil til sommer. Hos os finder du alt fra kongespil, ringspil og petanque til stangtennis, stigegolf og det populære smash ball. Gå på opdagelse i udvalget her og find jeres favoritspil på føtex.dk.

Vælg mellem et utal af udendørs lege

Har du et aktivt barn, der elsker alt fra at hoppe til at gynge udendørs? På føtex.dk har vi et stort udvalg af produkter og kategorier, der byder på et utal af udendørs lege.

På føtex.dk tilbyder vi blandt andet kategorier såsom:

Mulighederne er mange, og du finder samtidig også flere forskellige former for udendørs leg, så der er lidt for enhver smag. Men en ting er sikkert - der er lagt op til timevis af sjov i haven.

Udendørs legetøj til udeleg for børn og barnlige sjæle

Du kan sagtens finde på udendørs lege for både store og små børn. Det kan også være udendørs legetøj, der involverer hele familien - f.eks med et sjovt havespil for hele familien.

Vi har også sjove og sikre trampoliner, som hele familien kan få glæde af at slå saltoer på. Vi tilbyder både store havetrampoliner på fod eller nedgravet trampoliner med net, så dit barn ikke falder ud.

Foretrækker dit barn en udendørs leg, hvor de kan få lov til at lege og plaske med vand? Så har vi både pools med plads til hele familien, men vi har også søde badebassiner i flere flotte farver til børn.

Med så mange muligheder for sjove udendørslege, så kan det godt være svært at vælge. Du kan derfor med fordel gå på opdagelse i vores store sortiment, og finde din eller dit barns foretrukne udendørs lege. Se også vores store udvalg af sjovt og lærerigt legetøj.