God plads i en firkantet pool

Vandhunde i alle aldre vil elske at have en firkantet pool stående i haven. Især er vandplaskeri populært i sommermånederne, hvor en pool er et dejligt sted at bade, når vejret og luften er til det. Gør familiens badeglade børn og voksne ellevilde, og køb en rektangulær eller firkantet pool på føtex.dk.

Populære brands

Få masser af vandsjov i rummelig firkantet pool

Om sommeren bruger du garanteret mange timer ude i haven. Og sikkert endnu flere når der står en pool. For en firkantet pool inviterer til mange timers leg og badesjov, hvis du eller børnene er til vand. Svøm, dyk eller leg – ja, det er nemt at finde på aktiviteter i en stor firkantet pool.

Mens vandet bliver fyldt i poolen, kan du slå tiden ihjel ved at puste svømmevingerne, badebolden, baderingen og badedyrene op. For plads er der nok af i vores firkantede pools, som du kan købe i et væld af forskellige litermål online.

Indret haven med en rektangulær pool

En firkantet eller rektangulær pool skaber et enkelt look med sine rene linjer. Og fordi vi på føtex.dk har pools i forskellige materialer og størrelser, er der nok også en rektangulær pool, som kan passe ind i baghaven hjemme på din matrikel.

Indretter du haven med en firkantet pool, vil den sommeren igennem være et trækplaster for dig, børnene og garanteret også deres venner. Og vil du bare gerne se på, at de hygger sig, kan du med fordel plante dig i havemøblerne med noget køligt i hånden, indtil du står klar med håndklæderne, når vandhundene skal tørre sig.

Køb firkantede pools og andre former på føtex.dk

Runde eller firkantede. På føtex.dk har vi pools i forskellige former, så du nemt kan finde en pool til dine behov. Præferencer er forskellige, da nogen hellere vil have en almindelig rund pool, mens andre derimod vil foretrække en stor rummelig firkantet pool. Har du mindre børn, vil et badebassin måske være det bedste valg for hele familien.

Når du har købt en pool, er det også en god ide, at du sætter dig ind i, hvordan du vedligeholder din havepool. Vi har sat lidt ord på emnet i guiden, så du kan nyde sommerdagene i poolen mange somre frem.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pools