INTEX badebassiner

Mangler dit barn et badebassin til sommer til at plaske rundt i? Så bør du tage et kig på INTEX badebassiner. På føtex.dk har vi et stort udvalg af smarte badebassiner fra INTEX i adskillige flotte farver og former. Gå på opdagelse i vores sortiment og find din favorit.

Hvilket Intex badebassin skal du vælge?

Er der noget bedre end at hygge sig udenfor i haven om sommeren? Så skulle det være et badebassin fra INTEX i haven. Her får dit barn nemlig mulighed for både at lege, køle af og nyde den dejlige sommer i egen have.

På føtex.dk tilbyder vi svømmepool med plads til hele familien og badebassin i flere flotte farver og motiver.

Vi har også INTEX badebassin formet som søde dyr. Måske kan du finde:

  • Krabber
  • Hvaler
  • Snegle
  • Enhjørninger
     

Vi har ligeledes farverige badebassiner fra INTEX med smart tilbehør som bolde og baderinge, så det matcher badebassinet.
 

Få Intex badebassin med soltag

Hvis du er forælder, så ved du sikkert godt, hvor sensitiv børns hud kan være. Derfor er det vigtigt at passe på den med god solbeskyttelse.

På føtex.dk finder du blandt andet badebassin designet med smart soltag, så dit barn sagtens kan sidde ude i haven på en solrig dag. Soltaget beskytter nemlig børn mod varmen og solens stråler.

Ligeledes har disse oppustelige badebassiner en blød bund, der gør det behageligt for dit barn at sidde og bade i under voksenopsyn.
 

Find Intex badebassin med tilbehør, der matcher

Er der noget sødere, end når ting matcher? Vi tilbyder badebassiner til børn med en badebold og en badering i samme mønster.

Med et badebassin i flot mønster og en badering og bold, der matcher, så kan dit barn have baderingen på, mens han eller hun leger med badebolden.

Badebassinerne er fremstillet af plastik og egner sig godt til børn i alderen to plus år under voksenopsyn.

Leder i efter et svømmebassin til hele familien? Så kan i med fordel tjekke vores udvalg af INTEX pools.