INTEX badebassiner

Mangler dit barn et badebassin til at plaske rundt i til sommer? Så bør du tage et kig på INTEX badebassiner. På føtex.dk har vi et stort udvalg af smarte badebassiner fra INTEX i adskillige flotte farver og former. Gå på opdagelse i vores sortiment og find din favorit.

Hvilket INTEX badebassin skal du vælge?

Er der noget bedre end at hygge sig udenfor i haven om sommeren? Så skulle det være et badebassin fra INTEX i haven. Her kan dit barn nemlig gennem sjov udendørs leg både køle af og nyde den dejlige sommer i egen have.

På føtex.dk tilbyder vi pools med plads til hele familien samt badebassiner i flere flotte farver og motiver. Heriblandt har vi for eksempel INTEX badebassiner formet som søde dyr, herunder krabber, hvaler og enhjørninge. Vi har ligeledes farverige badebassiner fra INTEX med smart tilbehør som bolde og baderinge, så det matcher badebassinet.

Få INTEX badebassiner med soltag

Hvis du er forælder, så ved du sikkert godt, hvor sensitiv børns hud kan være. Derfor er det vigtigt at passe på den med god solbeskyttelse.

På føtex.dk finder du også badebassin designet med smart soltag, så dit barn sagtens kan sidde ude i haven på en solrig dag. Soltaget beskytter nemlig børn mod varmen og solens stråler. Ligeledes har disse oppustelige badebassiner en blød bund, der gør det behageligt for dit barn at sidde og bade i under voksenopsyn.

Find INTEX pools og svømmebassiner til alle aldre

INTEX badebassinerne er fremstillet af plastik og egner sig godt til børn i alderen +2 år under voksenopsyn. Leder I derimod efter et svømmebassin til hele familien? Så kan I med fordel tjekke vores spændende udvalg af INTEX pools, som er pools hvor der er plads til både børn og voksne.

I kan også få inspiration til mere udendørs leg i vores store sortiment indenfor vandleg og pools. Gå på opdagelse og find dine favoritter på føtex.dk i dag.