Køl af i en INTEX pool

Invester i en lækker rummelig INTEX pool. Her kan du få plads til hele familien og invitere venner på besøg til at køle af i poolen på en varm sommerdag. Vi tilbyder både runde og rektangulære INTEX pools, så du kan finde den, der passer perfekt til din have.

Vælg mellem eksklusive Intex pools

Nu kan du forkæle dig selv med en eksklusiv INTEX pool med plads til både familien og venner. En INTEX pool er god at have en varm sommerdag, hvor du gerne vil nyde vejret, mens du køler af med en kold drik i hånden og godt selskab.

På føtex.dk tilbyder vi både runde og rektangulære INTEX pools, så du kan få den pool, der passer bedst ind i din have.

Flere af de rummelige pools er fremstillet med pulverlakeret stål indvendigt og udvendigt, der er modstandsdygtigt overfor eventuel rust. De har også et stærkt tre-lags materiale, som beskytter godt mod punktering og brud på poolen. Alle pools er lavet af solide kvalitetsmaterialer for øje i fede holdbar designs.
 

Du kan bl.a. få Intex pools i følgende størrelser:

  • 488 gange 122 centimeter med en vandkapacitet på 19, 1 liter
  • 549 gange 132 centimeter med en vandkapacitet på 26, 4 liter
  • 975 gange 488 gange 132 centimeter - rektangel Intex pool. Pools af denne type har en vandkapacitet på 54.3 liter
     

Kom i feriestemning med INTEX pool

Med en INTEX pool installeret i haven og godt vejr, er der gode chancer for at komme i en rigtig feriestemning. Vores INTEX pools er i god kvalitet og giver flere hyggelige timer alene eller i selskab med familie og venner.

De eksklusive pools er bedst egnet til voksne og børn over seks år, hvis de er under opsyn af en voksen hele tiden.

Når du køber en af vores eksklusive INTEX pools, medfølger der blandt andet:

  • Sikkerhedsstige
  • Poolbetræk
  • Underlag
     

Kom i den helt rette feriestemning i haven med din helt egen pool i dag. Husk du får fri levering ved køb over 1.000 kr og 30 dages returret når du shopper online på føtex.dk.