Køl af i en INTEX pool

Invester i en lækker rummelig INTEX pool. Her kan du få plads til hele familien og invitere venner på besøg til at køle af i poolen på en varm sommerdag. Vi tilbyder både runde, firkantede og rektangulære INTEX pools, så du kan finde den, der passer perfekt til din have.

Vælg mellem vores eksklusive INTEX pools

Nu kan du forkæle dig selv med en eksklusiv INTEX pool med plads til både familien og venner. En INTEX pool er god at have en varm sommerdag, hvor du gerne vil nyde vejret, mens du køler af med en kold drik i hånden og godt selskab. På føtex.dk tilbyder vi både runde og rektangulære INTEX pools, så du kan få den pool, der passer bedst ind i din have.

Flere af de rummelige pools er fremstillet med pulverlakeret stål indvendigt og udvendigt, der er modstandsdygtigt overfor eventuel rust. De har også et stærkt tre-lags materiale, som beskytter godt mod punktering og brud på poolen. Alle pools er lavet af solide kvalitetsmaterialer for øje i fede holdbar designs.

Kom i feriestemning med INTEX pool

Med en INTEX pool installeret i haven og godt vejr, kan I komme i rigtig feriestemning og få skabt sjov udendørs leg for hele familien. Vores INTEX pools er i god kvalitet og giver flere hyggelige timer - både for dig alene eller i selskab med familie og venner.

Når du køber en af vores gode fastmonterede INTEX pools, medfølger der blandt andet:

  • Sikkerhedsstige

  • Poolbetræk

  • Underlag

Kom i den helt rette feriestemning med din helt egen pool i haven. Er en pool måske lidt for stor til jeres have eller er børnene stadig små, så vil I nok få mere glæde af vores gode INTEX badebassiner. På føtex.dk finder du et stort udvalg af produkter indenfor vandleg og pools, så gå på opdagelse og bestil dine favoritter i dag.