INTEX

Nyd en dejlig sommer med produkter fra INTEX. På føtex.dk tilbyder vi et stort udvalg af blandt andet INTEX pools og badebassiner. Vi har ligeledes badedyr og flydere, som du kan tage med dig i poolen. Med produkter fra INTEX sætter du rammerne for en god sommer i haven.

Find INTEX produkter på føtex.dk

På føtex.dk finder du et bredt udvalg af produkter fra INTEX, der står bag nogle af markedets bedste havepools til fordelagtige priser. I udvalget finder du blandt andet:

Har du børn, der elsker pools og vandleg i haven? Vi tilbyder fine og farverige badebassiner til børn, der er garanti for flere timers sjov vandleg i sommervarmen. Du kan blandt andet få badebassiner fra INTEX formet som en sød krabbe eller snegl i flotte farver.

Vi har også badebassiner med solbeskyttelse, som passer på de mindste medlemmer eller familiepools med plads til hele familien. Her får du pools med smarte siddepladser, så du kan sidde afslappet, mens du nyder solen i godt selskab. Hold løbende øje med vores sortiment, så du kan være sikker på at finde en model, du og familien vil kunne lide.

Nyd sommeren med familien i en INTEX pool

Drømmer du om at nyde en dejlig sommerferie med familien i din egen have? Så bør du overveje at få en pool fra INTEX, hvor du er garanteret holdbar kvalitet og et lækkert design, så du kan skabe en sydlandsk feriestemning med badedyr og en paraplydrink. INTEX byder på pools i forskellige størrelser og former, bl.a. runde og rektangulære pools, så du kan finde den pool, der passer bedst til din have. Uanset hvilken pool, du køber, kan du næsten være sikker på en fantastisk sommer i familiens tegn.

Tag et badedyr med i dit INTEX badebassin

Har du en INTEX pool i egen have? Så bør du også overveje at få smarte flydere, som du nemt kan tage med i poolen og slappe af på. På føtex.dk finder du et stort udvalg af oppustelige flydere designet i adskillige sjove former. Her kan du blandt andet finde badedyr med motiver som dyrehoveder, blomster og enhjørninger.