INTEX

Nyd en dejlig sommer med produkter fra INTEX. På føtex.dk tilbyder vi et stort udvalg af blandt andet INTEX pools og badebassiner. Vi har ligeledes badedyr og flydere, som du kan tage med dig i poolen. Med produkter fra INTEX sætter du rammerne for en god sommer i haven.

Se vores store udvalg af produkter fra INTEX

På føtex.dk finder du et bredt udvalg af produkter fra INTEX, der står bag nogle af markedets bedste havepools. Har du børn, der elsker pools og vandleg i haven? Her på siden finder du bl.a. fine og farverige INTEX badebassiner til børn, der er garanti for flere timers sjov vandleg i sommervarmen. Du kan blandt andet få bassiner formet som en sød krabbe eller snegl i flotte farver.

Vi har også badebassiner med solbeskyttelse, som passer på de mindste medlemmer eller store pools med plads til hele familien. Her får du familiepools med smarte siddepladser, så du kan sidde afslappet, mens du nyder solen i godt selskab. Hold løbende øje med vores sortiment, så du kan være sikker på at finde en model, du og familien vil kunne lide.

Nyd sommeren med familien i en INTEX havepool

Drømmer du om at nyde en dejlig sommerferie med familien i din egen have? Så bør du overveje at få en INTEX pool, hvor du er garanteret holdbar kvalitet og et lækkert design, så du kan skabe en sydlandsk feriestemning med badedyr og en paraplydrink. INTEX byder på pools i forskellige størrelser og former, bl.a. runde og rektangulære pools, så du kan finde den pool, der passer bedst til din have. 

Uanset hvilken pool, du køber, kan du næsten være sikker på en fantastisk sommer i familiens tegn. Med godt pooltilbehør som bl.a. INTEX pumper og filter bliver sommeren bare endnu bedre - det vil nemlig blive langt nemmere at vedligeholde den nye INTEX pool med godt tilbehør.

Tag et INTEX badedyr med i din nye havepool

Med en INTEX pool i haven bør du bestemt overveje at investere i en af vores smarte flydere, som du nemt kan tage med i poolen og slappe af på. På føtex.dk finder du et stort udvalg af oppustelige flydere designet i adskillige sjove former. Her kan du blandt andet finde INTEX badedyr med motiver som dyrehoveder, blomster og enhjørninger.