Vandleg & pools

Hvad enten du leder efter en pool eller et badebassin, kan du finde det her på føtex.dk. Vi har flere forskellige modeller fra populære mærker, der er garant for mange timers vandleg og sommersjov for børn og voksne i alle aldre.

Kom ud på vandet på et paddleboard

Stand Up Paddle er blevet utroligt populært blandt danskerne - og med god grund! SUP boards forener nemlig motion med oplevelser i naturen og vandleg for både store og små. Hop med på bølgen og oplev vores udvalg af paddleboards her på føtex.dk.

Populære brands

Hvilken pool skal jeg vælge?

Er du på udkig efter en ny pool, men i tvivl om hvilken en, der er det rette valg? I denne guide kommer vi ind på de mest populære typer af pools, så du kan læse mere om hvad du skal være opmærksom på, inden du investerer i en pool til haven.

Sådan rengør og vedligeholder du din pool

Det er vigtigt, at du vedligeholder din pool for at få mest glæde ud af den. I denne guide får du råd og vejledning til, hvordan du bedst vedligeholder og rengør din pool samt opbevaring i vinterhalvåret, så I kan få glæde af den i flere sæsoner.

Skab sjove vandlege med havepools og badebassiner

Når den danske sommer endelig viser sig fra sin gode side, så er det tid til at komme ud og nyde det gode vejr med sjov udendørs leg. På de særligt varme dage er det rart at blive kølet ned, og det kan nemt klares med føtex.dk, hvor du finder et bredt udvalg af blandt andet pools og badebassiner til haven. Plask på luftmadrassen i poolen eller hyg jer med badedyr og vandlege. Med pools og badebassiner fra føtex.dk kan hele familien tage sig en dukkert og blive kølet ned i sommervarmen.

Her på siden finder du både store pools og små, søde badebassiner, hvor de yngste kan soppe til den helt store guldmedalje. Hertil kommer et væld af pool tilbehør og vandlegetøj til børn i alle aldre. Vi tilbyder kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker som AquaplayBestwayINTEX og SpinOut.

Hvad skal du vælge: pool eller badebassin?

Om du skal vælge pool eller badebassin til haven er både en smagssag og et logistisk spørgsmål. En pool fylder en del mere end et badebassin, og den tager tid at fylde op, før I kan komme i gang med at boltre jer i den. Pools har til gengæld god plads til hele familien, og børn i alle aldre kan være med, imens et klassisk badebassin eller soppebassin primært er forbeholdt de yngste. Det er derfor jeres konkrete behov, der bestemmer, om det er en pool eller et badebassin, der passer bedst ind hos jer.

Uanset hvad I vælger, har vi mange spændende muligheder online her i sortimentet. Vælg frit imellem både store og små pools og køb eksempelvis vandlegetøj, rutsjebaner eller lignende for at gøre jeres pool endnu sjovere at lege i. Vi har både firkantede pools og runde pools, så du nemt kan finde en pool, der passer ind i din have.

Find alt til vandleg og vandsport online på føtex.dk

Vores mange forskellige pools er lette at sætte op, og du finder ligeledes alt tilbehør til rengøring og vedligeholdelse online her på siden. Du kan således nemt bestille alt hjem samlet, som du har brug for, når du gerne vil glæde hele familien med en skøn pool til haven. Her på siden finder du også et spændende sortiment indenfor vandsport, herunder de populære SUP paddleboards og sjove kajakker. Husk sikkerheden på vandet, så tjek også vores redningsveste og svømmeveste!

Gå på opdagelse i vores store udvalg og bestil jeres farvoritter i dag - så kan hele familien blive klar til de varme sommerdage.