Vandleg & pools

Hvad enten du leder efter en pool eller badebassin, finder du dem her på føtex.dk. Vi har flere forskellige modeller og du kan finde både runde og firkantede pools, så du kan vælge en, der passer til jer.

Kategorier

Vandleg og pools

Når den danske sommer endelig viser sig fra sin gode side, så er det tid at komme ud og nyde det gode vejr. På de særligt varme dage er det rart at blive kølet ned, og det kan nemt klares med en pool i haven eller vandlegetøj til vandleg. Hos føtex.dk finder du et bredt udvalg af begge dele, og du kan nemt bestille såvel pools som vandlegetøj hjem, så hele familien kan blive klar til de varme sommerdage. 

Plask på luftmadrassen i poolen, eller hyg jer med badedyr og vandlegetøj. Med pools og badebassiner fra føtex.dk kan hele familien tage sig en dukkert og blive kølet ned i sommervarmen. Her på siden finder du både store pools og små, søde badebassiner, hvor de yngste kan soppe til den helt store guldmedalje. Hertil kommer et væld af tilbehør og vandlegetøj til børn i alle aldre. Gå på opdagelse i sortimentet, og find den pool eller det vandlegetøj, der skal hjem til jer i haven at bo.

 

Pool eller badebassin?

Om du skal vælge pool eller badebassin til haven er både en smagssag og et logistisk spørgsmål. En pool fylder en del mere end et badebassin, og den tager tid at fylde op, før I kan komme i gang med at boltre jer i poolen. Til gengæld har en pool god plads til hele familien, og børn i alle aldre kan være med, imens et klassisk badebassin eller soppebassin primært er forbeholdt de yngste. Det er derfor jeres konkrete behov, der bestemmer, om det er en pool eller et badebassin, der passer bedst ind hos jer. 

Uanset hvad I vælger, har vi mange spændende muligheder online her i sortimentet. Vælg frit imellem både store og små pools, og køb eksempelvis vandlegetøj, rutsjebaner eller lignende vandlegetøj for at gøre jeres pool endnu sjovere at lege i. Vi har både firkantede pools og runde pools, så du nemt kan finde en pool, der passer ind i din have.

 

Køb pool og vandlegetøj online hos føtex.dk 

Vores mange forskellige pools er lette at sætte op, og du finder ligeledes alt tilbehør til rengøring og vedligehold online her på siden. Du kan således nemt bestille alt hjem samlet, som du har brug for, når du gerne vil glæde hele familien med en skøn pool til haven.

Hos føtex.dk får du hurtig levering og fri fragt direkte til døren, når du bestiller for over 1000 kr. Benyt lejligheden til at købe underholdning hjem til de varme sommerdage i haven, og bestil din pool med tilhørende vandlegetøj i dag – vi glæder os til at levere det til dig!