Vandleg & pools

Hvad enten du leder efter en pool eller et badebassin, kan du finde det her på føtex.dk. Vi har flere forskellige modeller fra populære mærker, der er garant for mange timers vandleg og sommersjov for børn og voksne i alle aldre.

Kategorier

SUP Paddleboards

De populære SUP boards blev et hit blandt mange sidste sommer - og med god grund! SUP motionsformen forener aktivitet med oplevelser i naturen og vandleg for både store og små. Hop med på bølgen og oplev vores udvalg her på føtex.dk.

Hvilken pool skal jeg vælge?

Inden du investerer i en pool, er der nogle overvejelser du kan gøre dig. For at få mest glæde ud af din pool, er det vigtigt, at du finder en, der passer til dine behov.

Sådan vedligeholder og opbevarer du din pool

Det er vigtigt, at du vedligeholder din pool for at få mest glæde ud af den. Derudover skal du opbevare den korrekt henover vinteren, hvis du gerne vil have glæde af den de følgende sæsoner.

Vandleg og pools

Når den danske sommer endelig viser sig fra sin gode side, så er det tid at komme ud og nyde det gode vejr. På de særligt varme dage er det rart at blive kølet ned, og det kan nemt klares med en pool i haven eller vandlegetøj til vandleg. På føtex.dk finder du et bredt udvalg af begge dele, og du kan nemt bestille såvel pools som vandlegetøj hjem, så hele familien kan blive klar til de varme sommerdage. 

Plask på luftmadrassen i poolen eller hyg jer med badedyr og vandlegetøj. Med pools og badebassiner fra føtex.dk kan hele familien tage sig en dukkert og blive kølet ned i sommervarmen. Her på siden finder du både store pools og små, søde badebassiner, hvor de yngste kan soppe til den helt store guldmedalje. Hertil kommer et væld af tilbehør og vandlegetøj til børn i alle aldre. Gå på opdagelse i sortimentet og find den pool eller det vandlegetøj, der skal hjem til jer i haven denne sommer.

 

Pool eller badebassin?

Om du skal vælge pool eller badebassin til haven er både en smagssag og et logistisk spørgsmål. En pool fylder en del mere end et badebassin, og den tager tid at fylde op, før I kan komme i gang med at boltre jer i poolen. Til gengæld har en pool god plads til hele familien, og børn i alle aldre kan være med, imens et klassisk badebassin eller soppebassin primært er forbeholdt de yngste. Det er derfor jeres konkrete behov, der bestemmer, om det er en pool eller et badebassin, der passer bedst ind hos jer. 

Uanset hvad I vælger, har vi mange spændende muligheder online her i sortimentet. Vælg frit imellem både store og små pools og køb eksempelvis vandlegetøj, rutsjebaner eller lignende vandlegetøj for at gøre jeres pool endnu sjovere at lege i. Vi har både firkantede pools og runde pools, så du nemt kan finde en pool, der passer ind i din have.
 

Køb pool og vandlegetøj online på føtex.dk 

Vores mange forskellige pools er lette at sætte op, og du finder ligeledes alt tilbehør til rengøring og vedligeholdelse online her på siden. Du kan således nemt bestille alt hjem samlet, som du har brug for, når du gerne vil glæde hele familien med en skøn pool til haven.

På føtex.dk får du hurtig levering og fri fragt direkte til døren, når du bestiller for over 1000 kr. Benyt lejligheden til at købe underholdning hjem til de varme sommerdage i haven, og bestil din pool med tilhørende vandlegetøj i dag – vi glæder os til at levere det til dig!