Vandleg & pools

Hvad enten du leder efter en pool eller et badebassin, kan du finde det her på føtex.dk. Vi har flere forskellige modeller fra populære mærker, der er garant for mange timers vandleg og sommersjov for børn og voksne i alle aldre.

Kategorier

SUP Paddleboards

De populære SUP boards blev et hit blandt mange sidste sommer - og med god grund! SUP motionsformen forener aktivitet med oplevelser i naturen og vandleg for både store og små. Hop med på bølgen og oplev vores udvalg her på føtex.dk.

Populære mærker

Hvilken pool skal jeg vælge?

Inden du investerer i en pool, er der nogle overvejelser du kan gøre dig. For at få mest glæde ud af din pool, er det vigtigt, at du finder en, der passer til dine behov.

Sådan vedligeholder og opbevarer du din pool

Det er vigtigt, at du vedligeholder din pool for at få mest glæde ud af den. Derudover skal du opbevare den korrekt henover vinteren, hvis du gerne vil have glæde af den de følgende sæsoner.

Skab sjove vandlege med pools og badebassiner

Når den danske sommer endelig viser sig fra sin gode side, så er det tid til at komme ud og nyde det gode vejr med sjov udendørs leg. På de særligt varme dage er det rart at blive kølet ned, og det kan nemt klares med føtex.dk, hvor du finder et bredt udvalg af blandt andet pools og badebassiner til haven. Plask på luftmadrassen i poolen eller hyg jer med badedyr og vandlege. Med pools og badebassiner fra føtex.dk kan hele familien tage sig en dukkert og blive kølet ned i sommervarmen.

Her på siden finder du både store pools og små, søde badebassiner, hvor de yngste kan soppe til den helt store guldmedalje. Hertil kommer et væld af pool tilbehør og vandlegetøj til børn i alle aldre. Vi tilbyder kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker som AquaplayBestwayINTEX og SpinOut.

Hvad skal du vælge: pool eller badebassin?

Om du skal vælge pool eller badebassin til haven er både en smagssag og et logistisk spørgsmål. En pool fylder en del mere end et badebassin, og den tager tid at fylde op, før I kan komme i gang med at boltre jer i den. Pools har til gengæld god plads til hele familien, og børn i alle aldre kan være med, imens et klassisk badebassin eller soppebassin primært er forbeholdt de yngste. Det er derfor jeres konkrete behov, der bestemmer, om det er en pool eller et badebassin, der passer bedst ind hos jer.

Uanset hvad I vælger, har vi mange spændende muligheder online her i sortimentet. Vælg frit imellem både store og små pools og køb eksempelvis vandlegetøj, rutsjebaner eller lignende vandlegetøj for at gøre jeres pool endnu sjovere at lege i. Vi har både firkantede pools og runde pools, så du nemt kan finde en pool, der passer ind i din have.

Find alt til vandleg og vandsport online på føtex.dk

Vores mange forskellige pools er lette at sætte op, og du finder ligeledes alt tilbehør til rengøring og vedligeholdelse online her på siden. Du kan således nemt bestille alt hjem samlet, som du har brug for, når du gerne vil glæde hele familien med en skøn pool til haven. Her på siden finder du også et spændende sortiment indenfor vandsport, herunder de populære SUP paddleboards og sjove kajakker. Husk sikkerheden på vandet, så tjek også vores redningsveste og svømmeveste!

På føtex.dk får du hurtig levering og fri fragt direkte til døren, når du bestiller for over 1000 kr. Gå på opdagelse i vores store udvalg og bestil jeres farvoritter i dag - så kan hele familien blive klar til de varme sommerdage.