Rulleskøjter til børn

Hvis du har et aktivt barn, der elsker at tilbringe tid udenfor, er rulleskøjter til børn en god måde for dit barn at nyde frisk luft og samtidig få en masse god motion. Vi tilbyder rulleskøjter til børn i flere flotte farver og fede designs. Gå på opdagelse i det aktuelle udvalg og køb online på føtex.dk.

Vælg mellem et væld af rulleskøjter til børn

På føtex.dk finder du et stort udvalg af smarte rulleskøjter til børn i god kvalitet. Vi tilbyder komfortable børnerulleskøjter til skarpe priser. Her finder du blandt rulleskøjter, der er fremstillet af solid, robuste hjul og plast med polstret fløjl, der gør rulleskøjterne behagelige at have på. 

Vores rulleskøjter til børn fås i mange flotte farvekombinationer, som giver rulleskøjterne deres fine udtryk. Du kan blandt andet få dem i hvid og lyserød, blå og hvid eller i noget så spændende som sort med neongrøn snørebånd og hjul. På føtex.dk kan du finde lige præcis de rulleskøjter dit barn ønsker sig!

Vi tilbyder rulleskøjter til børn i følgende størrelser:

  • Str 30 til 33

  • Str 31 til 34

  • Str 35 til 38

Rul afsted med smarte rullesko til børn

Hvis dit barn er vild med at rulle afsted på rulleskøjter, så vil han eller hun helt sikkert også synes om vores udvalg af smarte rullesko. De fungerer som almindelige sko med hjul under. Med rullesko til børn, kan dit barn både rulle og gå til skole.

Vi tilbyder blandt andet rullesko med velkendte disney-temaer i flere smukke farver. Ønsker dit barn at rulle, skal han eller hun blot trykke på en knap på skoen, og så er hjulet under sålen på skoen. Rulleskoene er ligeledes polstret og giver komfort og beskyttelse. Derudover er de udstyret med en power-strap, som sikrer en god pasform og fås i størrelse 31 til 34.

Husk sikkerheden på dine inliners!

At stå på rulleskøjter kan bidrage til timevis af sjov udendørs leg - både alene og sammen med andre. Men det kan også gå galt i form af styrt, hvis du ikke passer ordentligt på. Derfor er det vigtigt, at du udstyrer dit barn med knæ- og håndledsbeskyttelse og en sikkerhedsgodkendt cykelhjelm, hvis barnet falder ned på hårdt asfalt. På føtex.dk tilbyder vi både knæ- og håndledsbeskyttelse i smarte Walt Disney temaer og mere neutrale farver samt smarte cykelhjelme til børn.