Knæbeskyttere & håndledsbeskyttere til børn

Skal dit barn ud at stå på rulleskøjter eller skateboard? Eller måske en anden aktivitet, der involverer masser af fart og tempo? Så er det en god ide at passe godt på deres lemmer med knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og albuebeskyttere. Se Danmarks største vareudvalg på føtex.dk.

Ro i sindet med de bedste knæbeskyttere

På føtex.dk sørger vi for at hjælpe junior godt på vej, når han eller hun skal prøve kræfter med de mere actionfyldte aktiviteter. Derfor fører vi et stort udvalg af forskellige typer af beskyttelsessæt og -enheder til børn. Det inkluderer for eksempel:

  • Knæbeskyttere
  • Albuebeskyttere
  • Beskyttelsessæt


Børn har ofte en vild leg, hvor de ikke tænker så meget over konsekvenserne af deres handlinger. De er frygtløse og kaster sig ud i de nye, tempofyldte aktiviteter uden at skænke fald og skader en tanke. Det er uanset, om de skal ud på rulleskøjter, skateboard, trampolin eller cykel.

Derfor er deres risiko for at falde også større, og her kan gode knæbeskyttere, håndledsbeskyttere, håndbeskyttere eller albuebeskyttere gøre en stor forskel. Du kan få flere slags her på føtex.dk, så der er noget til alle personligheder og aldre, men fælles for alle beskyttelsessættene er, at de er skabt af kraftige og robuste materialer efter høje danske standarder. Det er din sikkerhed for, at beskytterne kan afbøde fald og mindske risiko for skader.

Du kan få modellerne fra størrelse XS til L, og alle er de lette at give barnet på, så de sidder ordentligt. Med den rette placering beskytter de bedre, og så er varianterne som en bonus skabt til ikke at genere eller skabe for meget varme, hvilket ellers kan være irriterende for barnet på en varm sommerdag.

Få alt fra knæbeskyttere over håndledsbeskyttere på føtex.dk

På føtex.dk er mere end bare en butik, der sælger varer, for vi forhandler oplevelser til hele familien. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen og bestil nemt og hurtigt online. Suppler eksempelvis beskyttelsessættet med en god hjelm.