Trampoliner

Trampoliner er et hit hos børn såvel som voksne, der nyder at være aktive. Her på siden finder du et udvalg af trampoliner og tilbehør såsom sikkerhedsnet. Tag et kig på udvalget og bestil en trampolin til haven – så giver du dit barn den bedste underholdning!

Hvilken trampolin skal du vælge: in-ground eller on-ground?

Sådan samler du en trampolin:

En trampolin giver plads til aktiv leg i haven

Hos føtex.dk har vi trampoliner for enhver smag og pengepung. Her finder du den bedste trampolin til netop din families behov, og du får altid skarpe priser, høj kvalitet og et stort udvalg. Bestil husstandens nye trampolin i dag – så kan du godt begynde at glæde dig til mange sjove timers aktiv leg i haven for både børn og voksne.

Havetrampoliner er god underholdning for hele familien

Havetrampoliner er et hit hos både børn og voksne, og I får motion og frisk luft samtidig med, at I har det sjovt. På trampolinen kan der hoppes rundt i timevis, mens I får styrket jeres motorik og balance og måske også får øvet nogle seje tricks undervejs.

Hos føtex.dk finder du et bredt sortiment af sjove trampoliner, med alt fra firkantede og runde trampoliner til nedgravede trampoliner og fitness trampoliner. Uanset om du søger en eller en stor trampolin, kan du bestille den ideelle model her hos os.

Derfor skal du købe din trampolin hos føtex.dk

  • Produkter af høj kvalitet, hvor sikkerheden er i top

  • Nem og hurtig bestilling samt levering

  • Adgang til et bredt udvalg af tilbehør til trampolin

Unge som ældre vil kunne nyde godt af en trampolin til haven, og hos føtex.dk får du en skarp trampolin-pris på såvel børnetrampoliner som store trampoliner. Er pladsen trang, kan en mini trampolin måske være sagen, for størrelsen på din trampolin er ikke det afgørende for underholdningsværdien. Små trampoliner kan sagtens være ligeså sjove som de store af slagsen.

Husk sikkerheden når du skal vælge trampolin!

Hos føtex.dk har vi samlet de bedste trampoliner af høj kvalitet fra anerkendte mærker som bl.a. Salta og BERG trampoliner - så er du altid sikker på at få en god trampolin. Sikkerheden er særlig vigtig, når du køber trampolin, og derfor rummer vores sortiment også masser af forskelligt tilbehør til trampolin, herunder kantmåtter og sikkerhedsnet. Find din nye trampolin her og husk tilbehøret - så er I snart klar til at hoppe løs på jeres helt egen trampolin, hele familien sammen.

Få gode tilbud på trampoliner online hos føtex.dk

På føtex.dk kan du bestille din nye trampolin hurtigt og nemt med bare få klik. Se også vores øvrige udvalg af produkter inden for børn og leg, hvor du kan få endnu mere inspiration til leg udendørs såvel som indendørs for både store og små. Start med at bestille en trampolin til haven her, og glæd dig til at bruge mere tid ude på aktiv leg i årets varme måneder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om trampoliner