Trampoliner

Trampoliner er et hit hos børn såvel som voksne, der nyder at være aktive. Her på siden finder du et udvalg af trampoliner og tilbehør såsom sikkerhedsnet. Tag et kig på udvalget og bestil en trampolin til haven – så giver du dit barn den bedste underholdning!

Populære brands

Vælg mellem vores trampoliner: in-ground eller on-ground?

Saml din trampolin med føtex.dk:

En trampolin giver plads til aktiv leg i haven

Hos føtex.dk har vi trampoliner for enhver smag. Her finder du modeller til netop din families behov, og du får altid skarpe priser, høj kvalitet og et stort udvalg. Bestil jeres nye trampolin i dag og glæd jer til mange sjove timers aktiv leg i haven for børn såvel som voksne.

Tre grunde til at købe din nye trampolin på føtex.dk

  • Produkter af høj kvalitet, hvor sikkerheden er i top

  • Nem og hurtig bestilling samt levering

  • Adgang til et bredt udvalg af tilbehør til trampolin

Her på siden finder alt fra børnetrampoliner til store havetrampoliner. Er pladsen trang, kan en mini trampolin måske være sagen, for størrelsen på din trampolin er ikke det afgørende for underholdningsværdien. Små trampoliner kan sagtens være ligeså sjove som de store af slagsen. Hop rundt i timevis og få styrket motorikken såvel som balancen - måske I også kan få lært nogle seje tricks undervejs?

Sådan vælger du mellem vores trampoliner

Skal trampolinen bare bruges til sjov og leg, eller skal den bruges til tricks og mere avancerede hop? Måske skal trampolinen være et supplement til hjemmetræningen? Før I investerer i en ny trampolin er det vigtigt, at I overvejer, hvad den skal bruges til og hvem der bliver de hyppigste brugere.

Der kan være stor forskel i typen trampoliner, alt efter hvad jeres behov er. Derudover er det vigtigt at overveje, hvor mange der skal bruge trampolinen, da dette har betydning for den størrelse, I skal vælge.

Udover formålet og antallet af brugere, så afhænger størrelsen på din trampolin også af hvor meget plads, du har - enten indenfor eller i din have. En større trampolin giver mere plads til udfoldelse og seje tricks, derfor kan man vist roligt sige: jo størrre den er, jo sjovere bliver den. Med en stor have kan I derfor få en stor og rigtig sjov havetrampolin.

Hvis der skal være god plads til udfoldelse, sjov og leg anbefaler vi en diameter på 380 cm eller mere. Er trampolinen mest til mindre børn, vil en diameter på 305-366 cm være fin.

Køb en sjov trampolin i god kvalitet på føtex.dk

På føtex.dk har vi samlet de bedste modeller af høj kvalitet fra anerkendte mærker som bl.a. Salta og BERG trampoliner - så er du altid sikker på at få en god trampolin. Sikkerheden er også rigtig vigtig og derfor rummer vores sortiment selvfølgelig også masser af forskelligt tilbehør til trampolin, herunder kantmåtter og sikkerhedsnet. Med godt tilbehør kan I snart hoppe løs på jeres helt egen trampolin, hele familien sammen.

Her på føtex.dk finder du alt fra firkantede og runde trampoliner til nedgravede trampoliner og fitness trampoliner. Uanset om du søger en lille eller en stor trampolin, kan du bestille den bedste model her hos os. Se også vores øvrige udvalg af produkter inden for børn og leg, hvor du kan få endnu mere inspiration til leg udendørs såvel som indendørs for både store og små.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til trampoliner