Mini trampoliner til indendørs brug

Vil du gerne komme i bedre form, men har du svært ved at finde en træningsform, der ikke keder dig? Så bør du investere i en mini-trampolin, som kombinerer det sjove med det aktive. Su udvalget af gode mini-trampoliner, der kan bruges af børn og voksne herunder.

Derfor bør du overveje en mini-trampolin

På føtex.dk forhandler vi et bredt sortiment af mini-trampoliner, da vi gerne vil hjælpe dig med at gøre hverdagen både sundere og sjovere. Du bliver præsenteret for stærke modeller af høj kvalitet, hvor sikkerheden er i højsædet. Derfor kan både børn og voksne hoppe løs uden at behøve at bekymre sig.

Der er flere gode fordele ved at investere i en lille trampolin. Måske kender du børne-trampolinerne eller de regulære fitness-trampoliner og synes, at de både fylder og koster en del. En lille trampolin derimod har den fordel, at den ikke fylder ret meget, og så er prisen også lavere.

Modellerne kommer ofte på ben, som gør, at du kan bruge den som lille trampolin udendørs og indendørs sammen med dine øvrige træningsmaskiner som løbebånd eller crosstrainere. Det kan du ikke med de øvrige trampolintyper, der både vil optage for meget plads og give et så højt hop, at du rammer loftet. Mini-trampolinerne derimod har et mindre net, der giver et kortere hop, så du får en bedre styring.

Selvom hoppet er lavere, får du stadig masser af morskab og en sjov aktivitetsform, der aktiverer en lang række af din krops muskelgrupper. Det giver en meget alsidig workout, og som bonus bliver din smidighed og din balance stimuleret samtidig. Der er derfor mange fordele ved mini-trampolinen, som blandt andet tæller:

  • Høj morskab
  • Alsidig og sund træningsform
  • Også velegnet til børn
  • Kan benyttes indendørs
  • Fylder ikke ret meget
  • God prisvenlighed
     

Find din nye mini-trampolin på føtex.dk

På føtex.dk finder du et meget stort udvalg af varer og produkter til hverdag og fest. Vi forhandler alt fra børneleg over trampoliner og træningsudstyr til næsten alt inden for sport og motion - og du får fri fragt ved køb over 1.000 kroner. Du har altid 30 dagres retur skulle du fortryde dit køb.