Børnetrampoliner

Børnetrampolin med håndtag og lav højde sikrer selv de mindste, når de morer sig. Sjove figurer og masser af farver præger udvalget, når du går på jagt efter en trampolin til små børn i vores online udvalg herunder på føtex.dk.

Børnetrampolin – en trampolin som børn elsker 

En trampolin til børn udmærker sig ved den lille størrelse, det farverige design og et håndtag. Håndtaget hjælper barnet med at holde balancen, så det undgår faldulykker. Små børn styrker både motorik og balance, når de morer sig på en børnetrampolin. 
 

Tre gode grunde til at vælge en trampolin til små børn:

  • Den lille størrelse er overskuelig for helt små børn
  • Lav højde og balancehåndtag giver ekstra sikkerhed
  • Farverigt og sjovt design appellerer til de mindste
     

Med en lille diameter holder små børn sig samme sted, når de hopper og mindsker dermed risikoen for fald. En lav højde og et balancehåndtag øger sikkerheden yderligere. De sjove figurer og friske farver virker tiltrækkende på små børn, så de får lyst til at hoppe på de små trampoliner. 
 

Hvad er særligt ved en trampolin til små børn?

Når du kigger efter en trampolin til børn, bør du kigge efter tre ting – sikkerhed, størrelse og design.

  • Sikkerhed kommer altid først, når det gælder legetøj til små børn. Særligt vigtigt for en børnetrampolin er, at de er lave, at fjedre og andre skarpe genstande er forsvarligt dækket af, og at der er et balancehåndtag. 
  • Størrelsen på en børnetrampolin bør – modsat trampoliner til voksne – helst være så lille så muligt, så barnet ikke fristes til at bevæge sig væk fra balancehåndtaget. Diameteren for trampoliner til børn er typisk under 1 meter. 
  • Design af børnetrampoliner appellerer mere til de mindste jo mere farverigt og sjovt, det er. En kendt figur fra tv og klare farver gør det sjovt for børn at hoppe og dermed styrke motorik og balance. 
     

Kvaliteten og sikkerheden er i top, når du gå på jagt efter en ny trampolin til børn. Find masser af gode tilbud online herover i vores store udvalg på føtex.dk.