Trampolin tilbehør

Her på føtex.dk finder du et bredt udvalg af spændende trampolin tilbehør. Giv liv til den gamle trampolin og øg sikkerheden for dine børn med nyt tilbehør. Find inspiration herunder og køb udstyr, så du ikke længere skal bekymre dig om børnene, når de leger på trampolinen.

Find tilbehør til trampolinen på føtex.dk

Udskift kantpuden eller sikkerhedsnettet, tilkoble en stige, beskyt hoppedugen med et overtræk, eller gør trampolinen sikker i blæst med et stormsikringssæt. Du kan forbedre eller opgradere din havetrampolin med kvalitetstilbehør til alle modeller her på føtex.dk.

Tre gode grunde til at vælge nyt trampolin tilbehør:

  • Det giver din gamle trampolin nyt liv

  • Opgraderer sikkerhed og holdbarhed

  • Forbedrer hoppeevnen og stormsikrer

Slidt kantpude eller rusten stige kan nemt udskiftes og giver din gamle trampolin nyt liv. Med et nyt net kan du forøge sikkerheden og, med et overtræk til hoppedugen, holdbarheden. Gør hoppeevnen bedre med en måtte og gør din trampolin stabil i blæsevejr med stormsikring.

Hvilket trampolin tilbehør kan du vælge?

Der er flere vigtige dele på en trampolin, som du nemt selv kan udskifte med henblik på at forny eller optimere din trampolin.

  • Kantpuder slides af brug og af vind og vejr. Udskift din kantpude så snart, den viser tegn på slitage. Vælg evt. en tykkere kantpude end den oprindelige for ekstra sikkerhed. 

  • Sikkerhedsnet findes i flere forskellige former med lukket eller åben indgang og med lige eller bøjede stænger. Vælg altid et net, der passer til netop din trampolin. 

  • Stormsikring fås som sæt med lange pløkker, rem og lås. Sikringen kan sidde på trampolinen konstant eller sættes på efter behov. 

  • Stiger til trampoliner på ben skal være lange nok og monteres sikkert på trampolinen. Sørg for at udskifte stigen, hvis den er beskadiget.  

  • Overtræk til hoppedugen beskytter mod både regn, fugt og UV-lys. Du undgår, at trampolin dugen mørner for hurtigt og sikrer, at den bevarer sin hoppeevne længere.

Find det helt rette tilbehør til din trampolin i vores spændende udvalg herover. Du kan også få inspiration til andre former for udendørs leg for hele familien på føtex.dk. Gå på opdagelse i vores store sortiment i dag og aktivér familien.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til trampolin tilbehør