Stige til trampolin

En stige til trampolinen giver nem og sikker adgang op på og ned af trampolinen. Gå ikke på kompromis med sikkerheden og vælg den størrelse, der passer præcis til din trampolin. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og køb en trampolin stige online på føtex.dk.

Vælg en stabil stige til trampolinen

Kom sikkert op på og ned fra havetrampolinen med en stige til trampolinen. Vælg mellem forskellige højder fra anerkendte mærker som Salta, BERG og ASG, og få en vejrbestandig og skridsikker stige. Vælg mellem runde eller flade trin. Nem at montere og at flytte efter behov.

Tre grunde til at købe en trampolin stige:  

  • Du minimerer risikoen for faldulykker

  • Alle aldre kan komme sikkert op og ned

  • Nem adgang overalt på trampolinen

Risikoen for skader og faldulykker minimeres kraftigt med en trampolin stige. Store som små kan kravle sikkert op og ned, og den fleksible stige kan nemt flyttes efter behov.  

Find den rigtige trampolin stige til din havetrampolin

Det er sjovt at hoppe på trampolin, men det skal også være sikkert at kravle op og ned. Vælg en trampolin stige i det mærke, den farve og den højde, der passer til din trampolin.

  • Mærke – du kan vælge en stige i samme mærke som din trampolin, så er du sikker på, at farve og højde passer til trampolinen. Alternativt findes der universalstiger, der passer til flere typer og mærker af trampoliner. Vær opmærksom på, at du kan få flade eller runde trin på trampolin stigen.

  • Farve – inden for samme mærke vil en stige typisk have samme farve som stellet på trampolinen. Vælger du en universalmodel, kan du ofte vælge mellem standardfarver som sort eller sølv. Gå efter en farve, der matcher trampolinen, så den visuelt bliver en naturlig del af stellet. 

  • Højde – der findes forskellige højder trampolin stiger. Mange stiger kan tilpasses trampolinens højde inden for et bestemt interval, afhængigt af hvor skråt du stiller stigen. Vær opmærksom på, at flade trin kræver en bestemt vinkel for at være vandrette.

Køb stige til trampolinen og andet trampolin tilbehør på føtex.dk

Kravl sikkert op med en god stige til trampolin fra det store online udvalg herover på føtex.dk. Du kan yderligere opgradere din trampolin med vores spændende udvalg af trampolin tilbehør, som bl.a. stormsikring og sikkerhedsnet til trampolin. Gå på opdagelse i vores store sortiment - her finder du altid masser af skarpe priser.