Stormsikring til trampolin

Undgå at din trampolin flyver væk i stormvejr med god stormsikring til trampolinen. Her på siden finder du blandt andet vores smarte stormsikringssæt, som alle indeholder både pløkker, stormbånd og lås. Se udvalget herunder og fastgør din trampolin med stormsikring til trampolin fra føtex.dk.

Stabilisér med stormsikring til trampolin

Sørg for stabilitet til trampolinen i enhver vindstyrke. Vælg et stormsikringssæt til trampolinen fra kendte mærker som Max Ranger og Salta. Solide pløkker, stærkt bånd og lås kan fastgøre enhver trampolin på ben i din have. 

Tre grunde til at vælge stormsikring til trampolinen:

  • Du undgår, at trampolinen flytter sig

  • Stabilitet til trampolinen i al slags vejr

  • Ingen stormskader på og fra trampolinen

Uanset vindstyrke står enhver størrelse trampolin stabilt med et stormsikringssæt. Trampolinen kan ikke flytte sig, og du slipper for stormskader på trampolinen eller forårsaget af trampolinen. 

Hvad er stormsikring til trampolin?

Stormsikring af en havetrampolin på ben betyder fastgørelse af trampolinen til jorden. På føtex.dk kan du købe sæt med pløkker, stormbånd og lås fra mange forskellige mærker. Sættene passer til trampoliner fra samme mærke, men kan også i mange tilfælde bruges til modeller fra andre mærker. 

  • Pløkker i rustfrie materialer stikkes ned i jorden tæt på trampolinbenene og påmonteres stormbånd og lås. Sæt pløkkerne let skråt væk fra trampolinen, så de giver ekstra sikring mod løsrivning i hård vind. Jo større trampolin, jo længere pløkker anbefales. Undgå for blød jord. 

  • Stormbånd i kraftigt nylon eller polyester, der passer til øjet i pløkkerne. Stormbåndene kan klippes til i netop den længde, du foretrækker. Sæt den medfølgende lås på for at stramme båndene, og anvend ikke stormbånd fra andre sæt, da et bånd, der ikke passer i pløkøjet, kan forringe styrken. 

  • Lås til at stramme og fastholde stormbåndene på pløkkerne. Der er forskellige typer låse med i sættene fra forskellige mærker – vær opmærksom på at stramme og låse korrekt ved montering, ellers løsriver båndene sig hurtigt i blæsevejr.

Find meget andet trampolin tilbehør på føtex.dk

Fastgør din trampolin mod blæst med et solidt stormsikringssæt fra føtex.dk. Tjek også vores store udvalg af andet trampolin tilbehør og opgrader din havetrampolin med for eksempel en stige eller en ny kantpude. Gå på opdagelse i dag - du finder altid masser af skarpe priser i vores store online udvalg!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til stormsikring af trampolin