Max Ranger trampoliner

Max Ranger trampolin er garanti for sikker sjov i haven hele sommeren. Runde eller firkantede modeller i netop den størrelse, der passer til din have. Alle er sikkerhedsgodkendte med polstrede kanter og sikkerhedsnet. Vælg mellem lige eller buede stænger fra det online udvalg herunder på føtex.dk. 

Køb en Max Ranger trampolin på føtex.dk

Firkantet eller rund model med god kantpolstring, rustfrie fjedre og med sikkerhedsnet. Vælg en Max Ranger trampolin på ben til haven, og vær sikker på sjov og udendørs aktivitet hele sommeren. Flere størrelser – til både den store og den lille have. 

Derfor skal du købe en Max Ranger trampolin:

  • Lever op til alle sikkerhedskrav

  • God hoppedug og kantpolstring

  • Flere størrelser og modeller

Sikkerheden er i top på trampoliner fra Max Ranger. Og med flere størrelser i firkantede eller runde modeller kan du med garanti finde den helt rigtige til jeres have. 

Sådan vælger du den rette Max Ranger trampolin

Når du vælger trampolin, kan du finde den helt rigtige ved at overveje 3 ting – størrelse, facon og stænger. 

  • Størrelsen på en trampolin ligger for en rund Max Ranger trampolin mellem 3 og 4,5 meter i diameter og for en firkantet mellem 2 og 3 meter i bredden og 3 til 4,5 meter i længden. Vælg en størrelse, der tillader fri plads hele vejen rundt om trampolinen. 

  • Faconen er enten rund eller firkantet. De runde trampoliner udmærker sig ved at passe ind i de fleste haver, mens de firkantede gør det nemmere for to personer at hoppe på samme tid ved siden af hinanden. Vælg facon efter området i haven, hvor trampolinen skal placeres. 

  • Stænger på en Max Ranger trampolin er enten lige eller buede. Begge typer er polstrede og holder et sikkerhedsnet oppe omkring hoppedugen på trampolinen. Vælg de traditionelle lige stænger, hvis hoppelegen typisk holdes på hoppedugen – vælg de buede, hvis nettet ofte indgår som en del af hoppelegen. 

Husk også at købe stormsikring til din trampolin, så den bliver, hvor den skal. Find din Max Ranger trampolin fra det brede udvalg her på føtex.dk.