Kantpude til trampolin

Har du allerede en trampolin i haven, kan du få glæde af en kantpude. Måske har du købt en model uden, eller den gamle trænger til en udskiftning. Hvad end grunden måtte være, finder du det, du mangler i vores sortiment herunder.

Få mere sikkerhed og sjov med en kantpude til trampolinen

En kantpude sørger for at ben, tæer eller andre kropsdele ikke kommer i klemme i de store fjedre langs kanten på din trampolin. Uden den er der væsentligt større risiko for, at hoppeturen ender uheldigt i stedet for at blive sjov og hyggelig.

Derfor skal du købe en trampolin kantpude på føtex.dk:

  • Den øger sikkerheden betydeligt

  • Den er let at montere korrekt

  • Den findes til alle slags modeller

Langt de fleste har i dag en havetrampolin stående, så børn og barnlige sjæle kan snuppe en hoppetur, når lysten griber dem. Med en god kantpude kan du slappe helt af og nyde din kaffe, mens børnene hopper sikkert rundt.

Køb kantpude til trampolin og andet tilbehør på føtex.dk

Med en trampolin i haven er det rigtig vigtigt, at der er styr på sikkerheden. Derfor kan du med fordel gennemgå den med jævne mellemrum for at være sikker på, at alt er i god stand. Er der dele, der kan skiftes ud, kan du finde dem i vores store udvalg af trampolin tilbehør.

Med et sikkerhedsnet til trampolinen kan du lade børnene hoppe højere end nogensinde før - endda helt sikkert. Du kan også opgradere trampolinen med en smart stige eller sikre den mod blæsevejr med et godt stormsikringssæt. Det er også smart at afskærme trampolinen, når den ikke er i brug, så udforsk gerne vores spændende udvalg af kvalitets trampolin overtræk.

Med det danske vejr kan jeres kantpude ende med at blive mør og slatten, og så beskytter den ikke længere optimalt. Oplever du, at den hænger eller ikke ligger fast, så bør du vælge en ny for at øge sikkerheden. Tjek udvalget her på siden, og bestil din nye kantpude allerede i dag!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til trampolin kantpuder