Trampolin overtræk

For at beskytte din trampolin bedst muligt mod regn, vind og sne, er det en god idé at investere i et overtræk til trampolin. Her på siden kan du vælge mellem trampolin overtræk i flere forskellige størrelser samt former. Dermed er der gode chancer for at finde et trampolin cover, der passer til netop din trampolin.

Forlæng levetiden med et godt trampolin overtræk

En udendørs trampolin står selvsagt ude det meste af året – hvis ikke hele året. Derfor er der naturligvis mange faktorer, der kan påvirke din trampolins levetid. Alt fra helt almindelig vedligeholdelse til regn og slud kan påvirke de forskellige materialer. Og netop derfor giver det rigtig god mening at få fat i et overtræk. Det sørger blandt andet for, at elasticiteten i hoppedugen ikke bliver forvrænget af fugt og regn, der måske bliver liggende på overfladen længe.

Trampoliner kan fås i mange forskellige størrelser og former. Har du eksempelvis en rund eller firkantet model derhjemme? Så skal du naturligvis have fat i et overtræk, der passer til formen. Når overtrækket ikke helt rundt om trampolinen eller sidder for løst, kan du opleve, at beskyttelsen ikke er optimal. Måske når fugt stadig ind under coveret – eller måske flyver nedfaldne blade endda ind på trampolinen?

Heldigvis kan du på føtex.dk vælge mellem flere forskellige løsninger, så du kan finde en model, der passer til netop din trampolin.

Find overtræk til trampolinen og meget mere på føtex.dk

En trampolin er både en sjov aktivitet, men det giver også god motion og masser af frisk luft. Og så kan både voksne og børn naturligvis få glæde af trampolinen. Hvis du vil opgradere din investering, kan du med fordel overveje forskellige former for tilbehør til trampoliner - udover vores smarte trampolin covers selvfølgelig.

Hvis din trampolin ikke er gravet ned, kan det eksempelvis være svært, især for små børn, at nå hele vejen op på selve hoppedugen. I så fald kan en trampolin stige være en god løsning. Kantpuder og sikkerhedsnet kan samtidig øge sikkerheden.

Skal både store og små have mulighed for at få masser af sjov på trampolinen, kan du altså med fordel benytte dig af de forskellige former for tilbehør på føtex.dk. Og især med det tilbehør, der gør den sjove aktivitet lidt mere sikker, kan du som forælder slappe mere af, når de små hopper rundt og morer sig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til trampolin overtræk