Runde trampoliner

Hop ind i en verden af sjov med en rund trampolin i haven. Det er en fantastisk måde at give dine børn god motion og uendelig underholdning på. Her på føtex.dk har vi et bredt udvalg af runde trampoliner i forskellige størrelser. Find din favorit her på siden.

Populære brands

Få en rund trampolin i haven

Drømmer du også om at give din børn lidt ekstra sjov motion i haven? Så er en rund trampolin det helt rigtige valg. Det er en god måde at få motion på for børn i alle aldre, og samtidig er det sjovt og underholdende at hoppe på en rund trampolin. Dine børn vil elske at bruge trampolinen i mange timer, når vejret er godt.

Er du mere til firkantede trampoliner? Find en firkantet trampolin her.

Guide: Sådan vælger du den perfekte runde trampolin

At vælge en ny trampolin kan virke svært, men det behøver det ikke at være. Her er en kort guide, som du kan bruge, hvis du skal opgradere din have med en ny, rund trampolin.

  1. Størrelse: Tænk først og fremmest over, hvilken størrelse trampolin du drømmer om. De kommer nemlig med forskellige diametre. Størrelsen kommer altså an på, hvor meget plads du har i haven, og hvor mange børn der skal hoppe på trampolinen ad gangen. Er du mest til en stor trampolin eller en mindre rund trampolin af slagsen?
     
  2. Ben eller ej: Overvej også, om du foretrækker din nye trampolin med ben, eller om du mere er til nedgravede trampoliner. En nedgravet trampolin fremstår mere camoufleret i haven, hvor en fritstående trampolin fylder mere i synsfeltet. Nedgravede trampoliner er også lettere at træde op på for børn i alle aldre, hvorimod du har mulighed for at få et net omkring din fritstående trampolin.
     
  3. Ekstra tilbehør: Runde trampoliner kommer også med mulighed for forskelligt tilbehør. Har du mon behov for en trampolin-stige, så det er lettere for børnene at komme op på den høje trampolin? Eller er du opsat på at skulle have et net omkring din runde trampolin for ekstra sikkerhed?
     

Følg guiden, og gør klar til at hoppe på trampolin – det er både sjovt og giver god motion.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til runde trampoliner