Tag en hoppetur på en firkantet trampolin

Firkantede trampoliner kommer i forskellige størrelser og modeller og fungerer derfor både til den lille og den store have. Du kan vælge mellem en trampolin på ben eller en nedgravningsmodel. Alle modeller kommer med optimalt sikkerhedsudstyr. Se udvalget her på føtex.dk.

Elsker du og dine børn at hoppe på trampolin? Så bør du overveje at få dig en firkantet trampolin med sikkerheden i top. Vi har et stort udvalg af firkantede trampoliner på ben. Foretrækker du en nedgravet firkantet trampolin, tilbyder vi også det. Find din favorit på føtex.dk.

God plads på en firkantet trampolin

Er der noget bedre end at høre sine børns latter en dejlig solskinsdag, mens de hopper på trampolin i haven? På føtex.dk har vi et stort udvalg af firkantede trampoliner, der indbyder til en masse hyggelige timer i haven.

Nyd sommeren med sjov på trampolinen med hele familien. En firkantet trampolin tillader flere at hoppe ved siden af hinanden og træne spring. Hoppearealet er optimalt på en firkantet model – du finder alle størrelser fra flere kendte mærker i det store online udvalg herover.  
 

Tre grunde til at vælge en firkantet trampolin:  

 • Bedre udnyttelse af hoppepladsen
 • Flere kan hoppe på samme tid
 • Findes i flere størrelser og mærker
   

Du kan hoppe flere steder end blot på midten af en firkantet hoppedug, og flere personer kan hoppe samtidigt. Du finder enhver størrelse og flere kendte mærker her på føtex.dk. 
 

Hvordan vælger du en firkantet trampolin til din have?

Når du skal vælge en firkantet trampolin fra det store udvalg af trampoliner, skal du tænke på, hvor meget den fylder, hvem der skal bruge den, og hvilken model du foretrækker. 

 • Størrelse – arealet på hoppedugen varierer både i længde og bredde. Du kan vælge mellem kvadratiske og rektangulære modeller. Sørg altid for at placere en trampolin, så den står bedst muligt beskyttet for vind og vejr, og så der er friplads rundt om trampolinen. Det er altid en god idé også at investere i stormsikring.
 • Anvendelse – antallet af personer betyder noget for, hvilken størrelse du bør vælge. Er du i tvivl, og har du pladsen, så vælg altid den størst mulige model, så der er plads til legekammerater og familie. Sikkerheden er i top på alle størrelser og modeller, uanset om du køber trampolinen til små eller store børn. 
 • Model – overvej om du foretrækker en flytbar model på ben eller en udsigtsbevarende trampolin til nedgravning. Du finder flere modeller fra kendte mærker i vores udvalg. 

 

Vi tilbyder blandt andet firkantede trampoliner med galvaniseret stålramme og ben. Disse trampoliner er udstyret med større og stærkere rør end andre trampoliner har. Det øger samtidig deres stabilitet, som er med til at sikre deres gode kvalitet.
 

Du kan finde firkantede trampoliner i følgende størrelser:

 • 213 gange 305 centimeter
 • 214 gange 305 centimeter
 • 244 gange 396 centimeter
 • 336 gange 336 centimeter

 

Køb firkantet trampolin med sikkerheden i top

Udover deres gode stabilitet, er vores firkantede trampoliner også udstyret med polypropylenmat stof med en bred ramme, der dækker fjedrene og gøre trampolinen sikker. Ligeledes er de firkantede trampoliners hoppeflade også fremstillet af slidstærkt materiale.

Sammen med flere af vores firkantede kvalitets trampoliner medfølger et højt sikkerhedsnet med lynlås. Af den grund kan du roligt lade dine børn hoppe og lave saltoer på trampolinen.

Du kan også tilkøbe en af vores smarte stiger, som passer til firkantede trampoliner, så dine børn nemt og sikkert kan kravle op og ned fra trampolinen uden problemer.
 

Find smarte børnetrampoliner til de mindste

Har du små børn, der ikke helt har styr på motorikken endnu? Så kan en børnetrampolin være løsning. På føtex.dk har vi et fint udvalg af børnetrampoliner til børn, der endnu er for små til at hoppe på store firkantede trampoliner.

Med en børnetrampolin får de mindste mulighed for at udvikle deres motorik, mens de har det sjovt med at hoppe. Vi har blandt andet børnetrampoliner med flotte temaer og et smart håndtag, så de nemt kan øve balancen, mens de hopper.

Køb en firkantet trampolin i dag fra det store online udvalg her på føtex.dk – altid masser af gode tilbud.