Firkantede trampoliner

Elsker familien at hoppe på trampolin? Så bør du overveje at få dig en firkantet trampolin med sikkerheden i top. Firkantede trampoliner kommer i forskellige størrelser og modeller og fungerer derfor både til den lille og den store have. Du kan vælge mellem en trampolin på ben eller en nedgravningsmodel. Find din favorit blandt vores store udvalg her på føtex.dk.

Populære brands

God plads på en firkantet trampolin

Er der noget bedre end at høre sine børns latter en dejlig solskinsdag, mens de hopper på en havetrampolin? På føtex.dk har vi et stort udvalg af firkantede trampoliner, der indbyder til en masse hyggelige timer i haven. Du finder alle størrelser fra flere kendte mærker i vores store udvalg herover.

Tre grunde til at vælge en firkantet trampolin:  

  • Bedre udnyttelse af hoppepladsen

  • Flere kan hoppe på samme tid

  • Findes i flere størrelser og mærker

Hoppearealet er optimalt på en firkantet model, den tillader nemlig flere at hoppe ved siden af hinanden og træne spring. Så nyd sommeren med sjov på trampolinen for hele familien.

Sådan vælger du den rette firkantede trampolin til din have

Når du skal vælge en firkantet trampolin fra det store udvalg af trampoliner, skal du tænke på, hvor meget den fylder, hvem der skal bruge den, og hvilken model du foretrækker. 

  • Størrelse – arealet på hoppedugen varierer både i længde og bredde. Du kan vælge mellem kvadratiske og rektangulære modeller. Sørg altid for at placere en trampolin, så den står bedst muligt beskyttet for vind og vejr, og så der er friplads rundt om trampolinen. Det er altid en god idé også at investere i stormsikring.

  • Anvendelse – antallet af personer betyder noget for, hvilken størrelse du bør vælge. Er du i tvivl, og har du pladsen, så vælg altid den størst mulige model, så der er plads til legekammerater og familie. Sikkerheden er i top på alle størrelser og modeller, uanset om du køber trampolinen til små eller store børn. 

  • Model – overvej om du foretrækker en flytbar model på ben eller en udsigtsbevarende trampolin til nedgravning - du finder nemlig begge dele på føtex.dk. 

Vi tilbyder blandt andet firkantede trampoliner med galvaniseret stålramme og ben. Disse trampoliner er udstyret med større og stærkere rør end andre trampoliner har. Det øger deres stabilitet, som er med til at sikre deres gode kvalitet.

Køb en firkantet trampolin med sikkerheden i top

Udover deres gode stabilitet, er vores firkantede trampoliner også udstyret med polypropylenmat stof med en bred ramme, der dækker fjedrene og gøre trampolinen sikker. Ligeledes er de firkantede trampoliners hoppeflade også fremstillet af slidstærkt materiale.

Sammen med flere af vores firkantede kvalitets trampoliner medfølger et højt sikkerhedsnet med lynlås. Så kan du roligt lade børnene hoppe og lave saltoer på trampolinen. På føtex.dk finder du også meget andet trampolin tilbehør, herunder smarte stiger, som passer til firkantede trampoliner, så dine børn nemt og sikkert kan kravle op og ned fra trampolinen uden problemer.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af trampoliner her på føtex.dk og find din nye firkantede trampolin i dag. Vi har også et fint udvalg af børnetrampoliner til børn, der endnu er for små til at hoppe på de store trampoliner. Med en børnetrampolin får de mindste mulighed for at udvikle deres motorik, mens de har det sjovt med at hoppe.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til firkantede trampoliner