Salta trampoliner og tilbehør

Salta udvikler hele tiden nye produkter ud fra et innovativt perspektiv, der følger forbrugernes behov, så produkterne løbende forbedres. Derfor kan du med en Salta trampolin altid være sikker på at trampolinen er udviklet med de bedste materialer. Gå på opdagelse i vores udvalg af Salta trampoliner her på siden og bestil din favorit i dag.

Salta trampoliner på ben

Salta First Class

Salta First Class - til dig der ønsker den bedste og højeste kvalitet indenfor trampoliner. Her anvendes kun de bedste, stærkeste og sikreste materialer. En første klasses trampolin.  

First Class trampolinerne er kendetegnet ved at der medfølger en stige, ekstra tyk ramme og kantmåtten har et meget eksklusivt udseende pga. det kraftige materiale (0,76mm PVC). Toprammen er fikseret til bundrammen ved brug af faste skruetilslutninger. Konstruktionen giver en yderst stabil og solid sammenhæng mellem top og bundramme. First Class kan monteres ganske let og i en komfortabel arbejdsproces, samtidig med, at sikkerheden er i den absolutte top. First Class kommer med en betydelig mængde dobbelt koniske fjeder på hele 210 mm, hvor mange trampoliner ligger mellem 120-165 mm. De kraftige fjedre giver endnu større hoppekomfort og gør det sjovere, at hoppe højere og så lander du også blødere. 

Salta First Class har en meget bred kantmåtte der er hele 38 cm bred. Desuden er den ekstra tyk på hele 30 mm. Og den er naturligvis UV og vejrbestandig. Kantmåtten er fastgjort til rammen af trampolinen for at forhindre at de hoppelystne børn kommer i kontakt med fjedrene. Sikkerhedsnettet er lavet af ert holdbart og UV-resistent materiale. Pga. nettets høje tæthed, føles det behageligt, hvis du skulle kolliderer med sikkerhedsnettet. Salta First Class er tilgængelig i sort farve. På grund af den ekstremt høje kvalitet trampolinen har er du garanteret mange års god underholdning! 

Salta First Class kan både fås som rund eller rektangulær. I den runde form har vi størrelserne Ø305, Ø366 og Ø427 cm.  Og i den firkantede form kan vi levere den i 214x366 og i 244x427 cm. Alle størrelser leveres med sikkerhedsnet og stige. Der kan b.la. tilkøbes beskyttelsesovertræk og stormsikringssæt.

Salta Premium Black Edition

Salta Premium Black Edition passer perfekt til det nordiske marked. Serien er en innovativ serie af trampoliner udført i rigtig høj kvalitet med et unikt og kraftfuldt udseende, hvor fokus ligger på sikkerhed, holdbarhed i et flot design. 

Det sorte design giver et tidløst, enkelt og prominent look i haven -  selv benene er sortlakeret. Denne trampolin ser ikke bare godt ud, men den er også holdbar. De tykke stålrammer er galvaniseret og har fået en sort pulverlakering. Dette holder rusten væk, så du kan nyde trampolinen i årevis. Glasfiber topringen holder altid sikkerhedsnettet på plads og giver et raffineret look. Trampolinen har en bred (34 cm) og ekstra tyk kantmåtte på 25 mm, lavet i kvalitetsmaterialer. De guldfarvede fjedre er dobbelt koniske og ekstra stærke. Montering af Premium Black Edition gøres let, så du hurtig er klar til en sublim springoplevelse

Salta Premium Black Edition fås både som runde trampoliner og rektangulære i størrelserne Ø244, Ø305, Ø366 og Ø427 cm samt de 2 rektangulære størrelser 214x305 cm og 244x396 cm. Alle størrelser leveres med sikkerhedsnet. Der kan b.la. tilkøbes stige, cover og stormsikringssæt. 

Salta Comfort Edition

Salta Comfort Edition er en enestående trampolin og uovertræffelig i prisklassen. Trampolinen er udviklet efter de nyeste strenge standarder og er derfor meget sikker. Trampolinen har et yndefuldt og moderne ydre, der passer perfekt til enhver have. 

Stålrammerne i Salta Comfort Edition er slidstærke, galvaniseret og udstyret med en sort blank belægning. Stålringen er konstrueret således, at, den holder sikkerhedsnettet på plads i sin stilfulde formede position, og det bløde, fintmaskede net forbliver dermed tæt.

Trampolinen har endvidere en 20 mm tyk og 29 cm bred kantmåtte, så de dobbeltforzinkede koniske fjedre er helt afskærmede for yderligere sikkerhed. Der opnås let adgang til trampolinen via den dobbeltsidede lynlås, således du nemt kan komme ind og lukke igen når du er kommet ind. Salta Comfort Edition giver mange gode års springoplevelser.

Salta Comfort Edition fås både som runde trampoliner i størrelserne Ø251, Ø366 og Ø396 cm og som en rektangulær model i 214x305 cm. Alle størrelser leveres med sikkerhedsnet. Der kan b.la. tilkøbes stige, beskyttelsesovertræk og stormsikringssæt.

Salta Junior trampolin

Salta Junior trampolinen er specielt designet og udviklet til småbørn. Børn i 3-6 års alderen, udvikler deres motoriske evner og forbedre deres balance når de øver sig på en trampolin. En god begynder trampolin eller hvis pladsen er træng. 

Trampolinen er udviklet således, at hoppekomforten er optimal og komfortabel for målgruppen. Det skyldes b.la., at Salta Junior bruger en elastisk affjedring, så hopper børnene næsten lydløst og trampolinen er skånsom for ryg og led. Med en lav indgang på kun 35 cm højde, kan barnet nemt komme ind via i den rummelige dobbeltsidede lynlås.

Trampolinen er produceret i galvaniseret stål rammer med en mat sort belægning indrammet af skum og en kantmåtte til ekstra beskyttelse. Trampolinen er ikke tung og kan derfor nemt flyttes rundt, tager ikke meget plads og passer derfor ind i de fleste rum. Salta Junior trampolin er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Funktioner og fordele: Ekstremt sikker på grund af det integrerede sikkerhedsnet og trampolinmåtten. 30 elastiske fjedre til lydløs hoppekomfort. Holdbar trampolinmåtte til fremragende springpræstation. Ekstra blødt og fint sikkerhedsnet.

Salta Junior trampolinen kommer i Ø140 cm og er tænkt som en nybegynder trampolin med en brugervægt på max 35 kg.

Salta Fitness trampolin

Denne professionelle Salta Fitness trampolin er velegnet til både øvede brugere, men også til nybegyndere. Begyndere og letøvede vil mærke den ekstra stabilitet og støtte ved hjælp af det medfølgende håndtag, og for den erfarne bruger er håndtaget perfekt til avancerede træningsprogrammer. 

Fitness trampolinen kommer i en stor udgave på hele 128 cm, så du kan udføre alle træningsøvelser grundigt og effektivt. Den elastiske affjedring justeres optimalt og komfortabelt, hvilket gør hoppet helt lydløs og stresser samtidig ikke din ryg og led. Dette giver dig mulighed for at træne alle muskler på en effektiv og skånsom måde, der forbedrer din kondition, udholdenhed og din fysik generelt. Fitness trampolinen er designet således, at konstruktionen danner en solid og robust ramme.

Håndtaget kan let indstilles i 5 forskellige positioner til den ønsket højde. Salta Fitness er sikker at bruge både med og uden håndtag på grund af den medfølgende ramme. Trampolinen er testet nøje op til 110 kg brugervægt og egner sig både til kommerciel, offentlig og privat brug i hjemmet.

  • Kan bestilles i både grøn og orange farve
  • 5-forskellige højder (og aftagelig) håndtag 107 - 127cm
  • Unikt slidstærkt og tyndt elastisk fjedersystem
  • Aftagelige roterende ben med skridsikker gummi
  • TÜV SÜD sikkerhedstest efter klasse S H, PPP 53371D: 2017

 

Salta trampoliner til nedgravning

Salta Royal Baseground

Salta Royal Baseground er en trampolin der har sat nye standarder indenfor nedgravningstrampoliner. Trampolinen ligger i niveau med græsplænen, hvilket gør denne stilfulde trampolin fuldt integreret i din have. 

Med det patentanmeldte 'Air Performance System' er luftstrømmen helt optimal for Salta Royal Baseground. Denne egenskab er afgørende for nedgravningstrampoliner og giver den optimale hoppekomfort. Salta Royal Baseground giver dig derfor en enestående springoplevelse, og gør samtidig også trampolinen meget lydsvag.

Udvendigt er nedgravningstrampolin forsynet med robuste paneler, der giver et stabilt grundlag. For at hindre oxidering er de holdbare metalrammer dobbeltgalvaniserede og forsynet med en sort belægning. Kantmåtten er på hele 43 cm bredde og 25 mm tykkelse. Den høje kvalitet på de tykke kantmåtter er bredere på ydersiden end standarden indenfor trampoliner. Kantmåtten har endvidere et unikt og sikkert net-system, der skal monteres til trampolinmåtten. Hvilket umuliggør gør det for børn at komme i kontakt med fjedrene.

Alle disse enestående egenskaber gør denne Salta Royal Baseground til en afgjort topkvalitets trampolin, der giver mange års underholdning og træning.Trampolinen kan købes med og uden sikkerhedsnet. Trampoliner er kun godkendt til børn, hvis der tilkøbes et sikkerhedsnet (EN 71-14). Salta Royal Baseground fås i både rund og rektangulær form. Som rund trampolin fører vi i størrelserne Ø305, Ø366, Ø396 og Ø427 cm. I firkantet form kan den købes i 214x305 cm. De kan købes både med og uden sikkerhedsnet. Udover sikkerhedsnet kan der også tilkøbes beskyttelsesovertræk. 

Salta Excellent Ground

Salta Excellent Ground giver et smagfuldt og integreret look til haven. Som navnet Excellent Ground allerede siger, så er trampolinen fremstillet med fortrinlige materialer af høj kvalitet. 

Nedgravningstrampolinen er udviklet med henblik på, at reducere tidsforbrug og arbejdsbyrden. B.la. ligger trampolinen 25 cm over jorden så hullet i jorden kan minimeres. For at give en fantastisk hoppeoplevelse er kantmåtten udstyret med et internt ventilationssystem der sørger for, at der er nok luftstrøm. Kantmåtten der er ekstra bred på 34 cm og 25 mm tyk er fastspændt til jorden via jordankre. 

Ønskes endnu mere sikkerhed til en i forvejen meget sikker trampolin - kan der tilkøbes et sikkerhedsnet til Excellent Ground. Den øverste del af sikkerhedsnettet er forsynet med en glasfiberring, som altid holder sikkerhedsnettet i elegant form. Salta Excellent Ground fås både som runde trampoliner i størrelserne Ø305, Ø366 og Ø427 cm og som en rektangulær model i 214x305 cm. De kan købes både med og uden sikkerhedsnet. Udover sikkerhedsnet kan der også tilkøbes cover.

Salta Comfort Edition Ground

Salta Comfort Edition Ground er en exceptionel nedgravningstrampolin og uovertræffelig i sin prisklasse.

Designet af denne trampolin passer godt til de fleste omgivelser og er udviklet så den følger de nyeste strenge standarder. Det gør den yderst sikker. Der følger f.eks. altid et sikkerhedsnet med Salta Comfort Edition Ground. Stålrammerne i den slidstærke Salta Comfort Edition er galvaniseret og forsynet med en sort blank pulverbelægning.

Stålringen er konstrueret således, at den holder sikkerhedsnettet i sin fornemt formede position, og det bløde, fintmaskede net forbliver stramt og tætsiddende. Trampolinen er endvidere udstyret med en 20 mm tyk og 29 cm bred kantmåtte, så de dobbeltforzinkede koniske fjedre er helt afskærmede og dermed ikke til fare for børn.

Denne Salta Comfort Edition Ground er delvist begravet i jorden og har kun en højde på 20 cm fra jorden. På grund af den dobbeltsidede lynlås giver trampolinen nem adgang, så du kan komme let og sikkert ind i den, og lukke for den igen når du er kommet ind. Salta Comfort Edition Ground tilbyder en unik springoplevelse og mange gode års springoplevelser.

Hvorfor skal du vælge en Salta trampolin?

I modsætning til mange andre producenter koncentrerer Salta sig kun om at designe og udvikle trampoliner, hvilket resulterer i gode trampoliner af høj kvalitet til overkommelige priser. Du vil opdage, at Salta har investeret tid og penge i en enestående kundeoplevelse ved at levere instruktionsmanualer og videoer, som er nemme at følge, samt en god kundeservice.

Salta trampoliner giver stor værdi for pengene ved at garantere de højeste sikkerheds-, kvalitets- og holdbarhedsstandarder. Salta har et fremragende udvalg fra Comfort Edition, som giver en fantastisk kvalitet til en overkommelig pris, lige op til den ultimative First Class serie.

Få tilbehør i topklasse med produkter fra Salta

Hver trampolin er udstyret med en tyk, solid ramme i stål, der er galvaniseret, og som gøres korrosionsbestandige gennem galvaniseringsprocessen, så den er modstandsdygtig over for rust og andet slid. Med trampolinernes ikoniske fjedre, der sikrer optimal springkomfort, får du en helt ny hoppeoplevelse. Takket være en ekstra tyk og bred kantmåtte og en springmåtte lavet af slidstærke materialer, får du med en Salta trampolin mange timers underholdning de næste mange år. Altså lever trampoliner fra Salta helt op til deres krav om, sikkerhed, holdbarhed og kvalitet.

På føtex.dk finder du masser af trampolin tilbehør til din Salta trampolin. Gå på opdagelse i vores spændende sortiment i dag og bestil dine favoritter. Med føtex.dk får du altid hurtig levering og ubegrænset returret.