Havetrampoliner

Havetrampoliner er et stort hit hos både drenge og piger. Her på siden har vi samlet et udvalg af havetrampoliner, der fås med sikkerhedsnet, så dit barn ikke falder ned fra trampolinen og slår sig. Bestil en havetrampolin her og få mange timers underholdning for hele familien. 

Vælg den bedste havetrampolin

Gå efter den havetrampolin, der passer ind i jeres familie og have. Bevar udsigten med en nedgravet model, eller få plads til flere personer på en stor firkantet trampolin. Alle vores trampoliner kommer med sikkerhedsnet, skumkanter og er lavet af vejrbestandige materialer.  
 

Tre grunde til at vælge en god havetrampolin: 

  • Det er aktiv sjov og motion til alle generationer
  • Sikkerheden er i top, og holdbarheden er lang
  • Giver fysisk bevægelse i frisk luft til alle 
     

Havetrampoliner er sjove for alle aldersgrupper og giver fysisk aktivitet til både store og små. Med god sikkerhed og lang holdbarhed kan du trygt lade selv helt små børn være med i hoppelegen. En god offline aktivitet, der sikrer frisk luft og samvær med familie og venner. 
 

Hvilken type er den bedste havetrampolin?

Du vælge mellem 3 forskellige typer havetrampoliner – runde, firkantede og til nedgravning. 

  • Runde trampoliner fås i flere forskellige størrelser fra ca. 3 m. i diameter op til over 4 m. i diameter. Du kan få de runde modeller på ben og til nedgravning og med eller uden trampolin tilbehør. Alle runde havetrampoliner har polstrede kanter. 
  • Firkantede modeller er enten kvadratiske eller rektangulære. De små kvadratiske til nedgravning eller på ben er velegnede til en enkelt person som lege- eller motionsredskab. De store rektangulære på helt op til 4,5 m. i længden kan bruges af flere personer på samme tid. 
  • Nedgravning af trampoliner kræver en udgravning i særlige mål. Specifikationerne for hver nedgravningsmodel angiver, hvor stort og hvor dybt hullet under trampolinen skal være. Du kan vælge nedgravningstrampoliner både med og uden sikkerhedsnet. Fordelen ved en nedgravningsmodel er, at den ikke blokerer udsigten, og der er ingen risiko for fald fra trampolinen. 
     

Gå på opdagelse i masser af gode tilbud på havetrampoliner herover på føtex.dk.