Trampoliner til nedgravning

En trampolin til nedgravning giver mange timers sjov til hele familien uden at ødelægge udsigten i haven. Den er det oplagte valg for familier med helt små børn, da de mindste selv kan komme sikkert op og ned fra den. Se vores store udvalg af trampoliner til nedgravning herunder og køb din favorit i dag.

Derfor skal du vælge en nedgravet trampolin:

Populære brands

En nedgravet trampolin er både sjov og sikker

Til de mindste er den nedgravede trampolin et rigtig godt valg, fordi de selv kan komme op og ned, når de har lyst til at hoppe. En trampolin til nedgravning er også et rigtig godt valg, hvis du er sikker på, at den skal blive stående i længere tid, og du gerne vil have mest mulig glæde af den hele året. Med en nedgravet trampolin kan ungerne både hoppe om sommeren og give den gas i flyverdragten, når vinteren kommer.

Tre grunde til at vælge en trampolin til nedgravning:

  • Den har ikke nogen indflydelse på udsigten

  • De mindste kan selv komme op og ned, når der skal hoppes

  • Den giver mange timers underholdning for hele familien

Med en trampolin til nedgravning er der lagt op til mange sjove timer for børn og barnlige sjæle. Trampoliner er en oplagt aktivitet for hele familien, da voksne også sagtens kan tage del i morskaben. Almindelige trampoliner kan dog være lidt voldsomme for helt små børn. Her er det oplagt med en nedgravet model og ellers kan I med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af børnetrampoliner - så kan de små helt sikkert være med.

Køb trampolin til nedgravning online på føtex.dk

Når en trampolin skal graves ned i haven, er det vigtigt, at du finder den helt rigtige model til jeres behov og ønsker. Vi fører en lang række forskellige modeller. Derfor kan du overveje følgende, inden du bestiller:

  • Trampolin med net: Hvis der er store børn eller hoppeglade voksne i familien, så kan det være en god idé at vælge en model med net, så der ikke er nogen, der ved et uheld hopper ud over kanten og kommer til skade.

  • Trampolin uden net: Er det små børn, der skal hoppe på trampolinen, kan en model uden net gøre det lettere for dem at komme op og ned uden hjælp – de hopper ikke højt nok til at ende på græsset.

Foruden havetrampoliner har vi også en masse trampolin tilbehør så du ikke skal mangle noget. Du kan også få masser af inspiration til anden undendørs leg på føtex.dk. Se vores spændende udvalg og bestil i dag!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til trampoliner til nedgravning