Trampoliner til nedgravning

En trampolin til nedgravning giver mange timers sjov til hele familien uden at ødelægge udsigten i haven. Se det store udvalg af trampoliner til nedgravning herunder og køb den på føtex.dk.

Trampoliner til nedgravning – sjovt og sikkert

Til de mindste er den nedgravede trampolin et rigtig godt valg, fordi de selv kan komme op og ned, når de har lyst til at hoppe. Den nedgravede trampolin er et rigtig godt valg, hvis du er sikker på, at den skal blive stående i længere tid, og du gerne vil have mest mulig glæde af den hele året. Lad ungerne hoppe om sommeren eller give den gas i flyverdragten, når vinteren er over os. 
 

Tre grunde til at vælge en trampolin til nedgravning:

  • Den kommer ikke til at have samme indflydelse på udsigten
  • De mindste kan selv komme op og ned, når der skal hoppes
  • Den giver mange timers underholdning for hele familien
     

Med en trampolin til nedgravning er der lagt op til mange sjove timer for børn og barnlige sjæle, mens de voksne kan hygge sig på terrassen i en blød havesofa med en god kop kaffe. 
 

Sådan vælger du den rette trampolin til nedgravning

Når en trampolin skal graves ned i haven, er det vigtigt, at du finder den helt rigtige model til jeres behov og ønsker. Vi fører en lang række forskellige modeller. Derfor kan du overveje følgende, inden du bestiller:

  • Trampolin med net: Hvis der er store børn eller hoppeglade voksne i familien, så kan det være en god idé at vælge en model med net, så der ikke er nogen, der ved et uheld hopper ud over kanten og kommer til skade.
  • Trampolin uden net: Er det små børn, der skal hoppe på trampolinen, kan en model uden net gøre det lettere for dem at komme op og ned uden hjælp – de hopper ikke højt nok til at ende på græsset. 
     

Se det store udvalg af trampoliner til nedgravning herover, og bestil i dag!