Sikkerhedsnet til trampolin

Har I også en trampolin i haven? Så kan det være en god idé at investere i et sikkerhedsnet, så børn kan hoppe uden at skulle være bange for at ende på græsset. Se vores udvalg af sikkerhedsnet til trampoliner herunder.

Pas på ungerne med et sikkerhedsnet til trampolinen

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig en trampolin, det er nemlig en sjov aktivitet for børn såvel som voksne, samtidig med at det giver god motion. Men vælger du en model, der står på græsset, kan der være langt at falde, når der kommer fart på hopperiet, og derfor kan det være en god sikkerhedsforanstaltning at sætte et sikkerhedsnet op omkring trampolinen.

Derfor skal du købe et sikkerhedsnet til trampolin på føtex.dk:

  • Det mindsker risikoen for at komme til skade

  • Det giver mulighed for at hoppe endnu højere

  • Der findes en net til enhver trampolin – også din!

Har du børn, er der rigtig mange muligheder for at gøre haven til et rent paradis for dem. En havetrampolin, et legehus og eventuelt et gyngestativ gør hurtigt hele haven til en legeplads. Med vores spændende udvalg indenfor undendørs leg har du alverdens muligheder for at skabe præcis jeres drømmelegeplads i haven.

Sådan vælger du det rette net til trampolinen

Når du skal vælge et sikkerhedsnet til din trampolin, er det vigtigt, at det passer til størrelsen og formen. Vi fører net, der passer til alle modeller, så du altid kan være sikker på at finde det rigtige. 

  • Net til en nedgravet trampolin: Når du har en nedgravet trampolin, er det stadig vigtigt, at du sætter net op, når børnene begynder at hoppe højt. Nettet monteres, så det går helt ned til græsset og kan åbnes med lynlås.

  • Net til en fritstående trampolin: Nettet monteres direkte på trampolinens stel og sikrer, at der kan hoppes højt og sikkert. Nettet kan evt. lukkes med enten velcro eller lynlås.

Udover sikkerhedsnet finder du på føtex.dk et stort udvalg af trampolin tilbehør til diverse modeller. Gå på opdagelse i udvalget og bestil dine favoritter i dag! 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til sikkerhedsnet til trampolin