Skab sjove rollelege med et legehus

Det er sundt for børn at bruge sin fantasi, og mulighederne er mange, når der leges i legehus. På føtex.dk finder du et stort udvalg af legehuse i forskellige størrelser og materialer, så der er noget for enhver smag.

Legehuse i kreative farver, former og materialer

Vi har legehuse, der kan bruges både indenfor og udenfor, så børnene kan lege året rundt. Hvis du ønsker et stort og solidt legehus i træ, har vi også flere at vælge imellem, som I kan have i haven i mange år. Forkæl dit barn med et legehus, hvor der gemmer sig mange timers sjov og leg.

Her på siden finder du et skønt udvalg af fantasifulde legehuse i kreative farver, former og materialer. Er der noget, som børn i alle aldre elsker, så er det rollelege. Og hvilken bedre rolleleg end at eje sit eget hus ligesom sine forældre, hvor der kan laves og serveres mad, inviteres gæster på besøg eller leges far, mor og børn sammen med venner i nabolaget. Børn efterligner, hvad de voksne gør, og du vil hurtigt opleve dit barn falde godt til i legehuset, hvor det sikkert vil agere en tro lille kopi af jer forældre, når det kokkereres i legekøkkenet eller vander blomsterne omkring det lille legehus. 

Find både legehuse i træ og plastik

Her på siden finder du et væld af skønne legehuse, der er udformet helt på børnenes præmisser. Vi har både legehuse i træ og legehuse i plastik, og du kan vælge imellem mange forskellige størrelser. Uanset om din have derhjemme er lille eller stor, kan der derfor sagtens blive plads til et legehus til dit barn.

Legehusene er af høj kvalitet og med mange smukke detaljer, der varierer fra legehus til legehus. Nogle legehuse har terrasse, andre har butiksvindue eller er udformet som en ridderborg. Legehusene opfordrer til masser af leg og kreativitet, og kan følge barnet op igennem barndommen, hvor legene løbende vil udvikle sig og blive mere og mere fantasifulde, som årene går.  

Vil du se endnu mere legetøj til haven? Vi har et bredt udvalg af alt til udendørs leg, herunder alt fra sandkasser og strandlegetøj til fodboldmål, gynger og rutsjebaner, og trampoliner. Der er derfor rig mulighed for, at dit barn kan få brændt en masse krudt af udendørs, når du investerer i udendørs legetøj fra føtex.dk.

Køb legehuse fra anerkendte mærker som Smoby og Little Tikes

På føtex.dk finder du legehuse fra anerkendte mærker som blandt andet Smoby, Little Tikes, Jungle Gym og Nordic Play. Det er ikke nødvendigvis nemt at vælge, hvilket legehus der er det bedste, så tag eventuelt dit barn med på råd, når du skal tage beslutningen. Når beslutningen er truffet, er det heldigvis nemt at bestille det ønskede legehus hjem. Læg det blot i kurven og gennemfør bestillingen ved betaling. 

Så er der blot tilbage for dig at få samlet legehuset i en fart, så dit barn kan komme i gang med sine skønne rollelege. Særligt til sommer vil dit barn komme til at bruge rigtig meget tid udendørs i sit nye legehus, og her vil du rigtig forstå, hvor god en investering det lille legehus er. Bestil dit barns nye legehus i dag – vi glæder os til at se, hvilket hus du vælger, og til at levere det til dig så hurtigt som muligt.