Legetelte

Et legetelt er et fantastisk frirum for dit barn, hvor det får mulighed for at udfolde sin fantasi og kreativitet. Vi har legetelte til både yngre og ældre børn. Du kan se vores store, aktuelle udvalg lige herunder.

Legetelt – fantastisk legetøj med stor legeværdi

Med et af vores flotte legetelte på børneværelset, i stuen eller i haven, bliver legen bare endnu bedre. Det indbyder til sjove, spændende, eventyrlige og fantasifulde lege, men er også oplagt som hyggehule, hvor barnet kan trække sig tilbage og slappe af med en sovepose, en lommelygte og dets yndlingsbøger. Det bliver naturligvis kun endnu bedre, at legetelte fås i et væld af lækre design. Et legetelt er ganske enkelt en rigtig god investering, der lynhurtigt tjener sig hjem.
 

Tre grunde til at vælge et legetelt

  • Fås i mange udgaver, design, farver og størrelser
  • Er lige oplagt til leg og hygge inden- som udendørs
  • Kan bruges til såvel sololeg som sammen med andre

De fleste børn er fra de er helt små, vilde med at putte sig. Den dér helt specielle huleagtige følelse, når de kravler ind i teltet, giver mange børn en dejlig fornemmelse af tryghed. Lad dit barn bruge sit nye telt til at skabe præcis de lege, rammer og historier, som det ønsker. Mulighederne er utallige.

 

Hvad skal jeg vælge?

Er du lidt i tvivl om, hvilket legtelt du skal vælge? Her får du et par punkter, som forhåbentlig vil gøre valget nemmere.

  • Alderstrin: Vi har modeller til både de yngste og de ældre børn. Tjek målgruppen under specifikationer for det enkelte telt.
  • Design: Har din søn eller datter en yndlingsfigur, -serie, -farve eller -interesse? Et telt, der matcher dette helt eller delvist, vil helt sikkert være et hit fra dag ét. 
  • Inden- eller udendørs: Mange af vores telte kan bruges både på børneværelset og i haven. Flere er også nemme at slå sammen og tage med på ferie eller weekendbesøg.

Når du har fundet frem til det helt rette legetelt, bestiller du det online på føtex.dk.