Legetelte

Et legetelt er et fantastisk frirum for dit barn, hvor det får mulighed for at udfolde sin fantasi og kreativitet. Vi har legetelte til både yngre og ældre børn. Du kan se vores store, aktuelle udvalg lige herunder.

Legetelt – fantastisk legetøj med stor legeværdi

Med et af vores flotte legetelte på børneværelset, i stuen eller i haven, bliver legen bare endnu bedre. Det indbyder til sjove, spændende, eventyrlige og fantasifulde lege, men er også oplagt som hyggehule, hvor barnet kan trække sig tilbage og slappe af med en sovepose, en lommelygte og dets yndlingsbøger. Det bliver naturligvis kun endnu bedre, at legetelte fås i et væld af sjove designs. Et legetelt er ganske enkelt en rigtig god investering, der lynhurtigt tjener sig hjem.

Tre grunde til at vælge et legetelt

  • Fås i mange udgaver, design, farver og størrelser
  • Er lige oplagt til leg og hygge inden- som udendørs
  • Kan bruges til såvel sololeg som sammen med andre

De fleste børn er fra de er helt små, vilde med at putte sig. Den dér helt specielle huleagtige følelse, når de kravler ind i teltet, giver mange børn en dejlig fornemmelse af tryghed. Lad dit barn bruge sit nye telt til at skabe præcis de lege, rammer og historier, som det ønsker. Mulighederne er utallige.

Hvilket børnetelt skal jeg vælge?

Er du lidt i tvivl om, hvilket legtelt du skal vælge? Her får du et par punkter, som forhåbentlig vil gøre valget nemmere.

  • Alderstrin: Vi har modeller til både de yngste og de ældre børn. Tjek målgruppen under specifikationer for det enkelte telt.
  • Design: Har din søn eller datter en yndlingsfigur, -serie, -farve eller -interesse? Et telt, der matcher dette helt eller delvist, vil helt sikkert være et hit fra dag ét. 
  • Inden- eller udendørs: Mange af vores telte kan bruges både på børneværelset og i haven. Flere er også nemme at slå sammen og tage med på ferie eller weekendbesøg.

Brug et legetelt aktivt i indretningen

Et legetil behøves på ingen måde at være en skændsel for øjet og boligindretningen, selvom det er pyntet med alt fra Paw Patrol over Gurli Gris til blot at være multifarvede. Skal legeteltet stå i stuen eller på børneværelset er egenligt lidt ligegyldigt. Konceptet er det samme. For et sammenhængende udtryk og for at undgå for meget forvirring for øjet, kan det være en fordel at vælge et legetelt i samme farver som i indretningen. På den måde skabes der en rød tråd i indretningen.

Understreg hule- og hyggestemningen 

Gør samtidig legeteltet til en skøn hule, ved at placere massere af dejligt, bløde puder og ikke mindst bamser i det. Du kan med fordel også placere et par udvalgte børnebøger i legeteltet, så dit barn forbinder det med hygge og læsning og derved aktivt selv sætter sig ind for at kigge i bøger. 

Når du har fundet frem til det helt rette legetelt, bestiller du nemt det online på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legetelte