Gurli Gris

Det er svært ikke at blive vild med Gurli Gris fra den populære tv-serie. Hun er sjov og nuttet og fuld af fart og spilopper. Nøjagtig ligesom mange af de børn, som er målgruppen for den tegnefilmsserie, hvor hun er hovedfiguren. Tjek vores store udvalg af Gurli Gris produkter herunder.

Gurli Gris – populær tegnefilmsserie-gris

Sød, sjov, nuttet, fuld af gåpåmod – og en gang imellem lidt fræk. Gurli Gris adskiller sig ikke fra mange piger og drenge, som sidder klinet til fjernsynet, når serien med den australske charmegris ruller over skærmen. Det gør hende let for dem at identificere sig med, og hun er hurtigt gået hen og blevet et stort hit hos mange førskolebørn. På føtex.dk finder du et bredt udvalg af Gurli Gris legetøj, som er lige oplagt til rolleleg og læring og som til hygge- og krammeven. 
 

Tre grunde til at vælge legetøj fra Gurli Gris på føtex.dk:

  • Stort og bredt udvalg af spændende legetøj 
  • Personlighed, som børn kan identificere sig med
  • Legetøj til leg og læring – alene eller sammen

Rolleleg er vigtig for dit barns udvikling. Det er blandt andet igennem den, at det lærer om sig selv og andre, kopierer de voksne og deres være- og handlemåder og udvikler deres egne kompetencer og sociale færdigheder. Her kan Gurli Gris være en god legekammerat.
 

Hvad skal jeg vælge?

Udvalget er stort, så er du ikke helt klar over, hvad dit barn ønsker sig, så tag barnet med på råd. Vælg f.eks.:

  • Gurli Gris bamse: Den lyserøde bamse er i en lækker blød og krammevenlig kvalitet, som gør den lige oplagt som en bedste ven, når der skal leges hjemme som ude, og som godnat-, hygge- og sovekammerat. 
  • Gurli Gris figurer: Gurli Gris har en fantastisk familie, som er lige så charmerende som Gurli selv. Vælg f.eks. et familiesæt med Gurli Gris, lillebror Gustav Gris, Far Gris og Mor Gris, eller hvad med et klassesæt med venner og klasselærer Frøken Gazelle?

Gurli Gris fås også som møbler og andet til børneværelset.

Vi bestræber os altid på at have de seneste nyheder fra det populære Gurli Gris-univers her i shoppen. Du bestiller dit barns favorit på føtex.dk.