Legekøkken

Med et legetøjskøkken slippes fantasien løs, og pludselig forvandles dit barn til en gourmet kok eller måske en dygtig bager. Lad dig inspirere af vores sortiment her på siden. Vi har køkkener til børn i alle aldre til favorable priser.

Legekøkken er et sikkert hit

Børn elsker at efterligne de voksne, i deres leg. Og det er netop gennem leg af velkendte situationer fra hverdagen, at børn lærer. Med et legetøjskøkken kan barnet få lov til at slå sig løs i sit helt eget køkken, hvor det er barnets egne regler, der gælder. Vi garanterer, at vores legekøkkener har alt det udstyr, der skal til, for at dit barns færdigheder kan blive endnu bedre. Der er altså udsigt til timevis af sjov leg og masser af underholdning med ét af vores flotte køkkener fra kendte og attraktive mærker.

Tre grunde til at vælge et legekøkken

  • Lægger op til mange timers leg
  • Stimulerer kreativitet og fantasi
  • Perfekt til at efterligne de voksne i legen

Med forskelligt slags tilbehør, som kan bruges i legekøkkenet, er der altid rig mulighed for at udvide og gøre det endnu sjovere for barnet at starte sin egen leg. Derudover lærer mange små børn faktisk at gå selv gennem leg ved legekøkkenet, fordi det kræver at barnet står op, og ofte glemmer barnet så, at det går helt selv midt i legen – noget nogle ellers kan være bange for at kaste sig ud i.

Passer ind i alle rum

Legekøkkener kommer i alle mulige slags farver, design og størrelser. Det gør det nemt at vælge et, der passer ind. Mange børnefamilier vælger at sætte et legetøjskøkken op i køkkenet, så barnet kan lave mad samtidig med mor eller far. Det kan lette madlavningen for mange forældre, som ellers kan have svært ved at få frie hænder til at kokkerere.

Et legekøkken passer naturligvis også rigtig godt ind på børneværelset. I vores sortiment finder du køkkener fra populære brands, som f.eks. BRIO og Spire. Ud over en ovn, kogeplader og masser af knapper at skrue og trykke på, har de fleste køkkener også en vask, skabe og kroge til opbevaring. Masser af legemad fuldender oplevelsen i legekøkkenet, hvor barnet kan få lov til at eksperimentere i køkkenet og fremstille hidtil ukendte og meget fantasifulde retter. Maden kan både serveres for venner, bamser, dukker eller forældre og søskende. Og dermed lægger et legetøjskøkken op til rollelege, hvor mange forskellige parter kan involveres afhængig af barnets alder.

Find pænt børnekøkken på føtex.dk

Et børnekøkken må meget gerne passe bare en lille smule til indretningen, hvis det skal stå lige op af forældrenes køkken. Derfor finder du på føtex.dk et brudt udvalg af legekøkkener med forskellige funktioner og ikke mindst i forskellige designs, så der er lidt til enhver voksen og aller vigtigst børnesmag.