BRIO

Vælger du noget af det fantastiske trælegetøj fra BRIO, får du produkter i et enkelt og tidløst design, der er både sjovt og trygt at lege med. Du kan se vores store udvalg her på siden, der opfordrer til leg og kreativitet.

BRIO – børnevenligt og sikkert legetøj

Hos den svenske legetøjsproducent er det barnet og dets fantasi og kreativitet, der er i centrum. Barnet bliver ikke forstyrret af en masser unødvendige funktioner, der ”larmer” og overdøver, så barnet risikerer at blive passiv tilskuer mere end en aktiv aktør. Holdningen er klar: Børn er individuelle individer, og BRIO legetøj skal understøtte og stimulere det enkelte barns udvikling på netop det trin, hvor det nu engang befinder sig.
 

Tre grunde til at vælge BRIO

  • Høj kvalitet, flot design, holdbart og sikkert
  • Underholdende, stimulerende og udviklende
  • Fremstillet af træ. Læs mere om FSC-certificeret træ hos BRIO

BRIO startede med at fremstille legetøj tilbage i 1884 og er siden blevet en af de største producenter af legetøj i træ. Deres charmerende togbaner og fine gåvogne er blevet elskede klassikere, der også i dag bliver leget og skubbet rundt med både derhjemme og i daginstitutioner. Dem finder du naturligvis i vores sortiment, som herudover omfatter f.eks. dukkevogne og masser af innovativt babylegetøj.
 

Hvad skal jeg vælge?

Børn udvikler sig i forskellige tempi. Du kender dit barn, og det er det bedste udgangspunkt for at vælge præcist dét legetøj, som passer til dit barn.

  • Interesse: Selv helt små børn har deres favoritter. Måske har de ikke et verbalt sprog, der kan sætte ord på deres glæde og begejstring, men deres fysiske reaktion vil tydeligt vise, hvilket legetøj de foretrækker. Prøv dig lidt frem, så vil du hurtigt få en fornemmelse af, hvad der er et hit.
  • Funktion: Trælegetøj er fantastisk. Jo mere det håndteres, jo lækrere bliver det. Trække og skubbe, gribe om og holde fast, udforske, opdage og lære. BRIO legetøj er udviklet til at blive brugt. 

Når du har fundet frem til dit barns nye legetøj, kan du bestille det på føtex.dk. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.