Babylegetøj & tumling

Babylegetøj stimulerer dit barns sanser og motorik allerede fra babystadiet. På føtex.dk finder du et stort udvalg af babylegetøj fra mange populære mærker - alt sammen i høj kvalitet, fordi dit barn fortjener det bedste.

Babylegetøj til lærerig og udfordrende leg

Der er noget særligt ved babys første legetøj, men det kan samtidig være svært som nybagte forældre at finde frem til, hvad der for alvor fanger babys interesse. Vi har et par rigtig gode bud på legetøj til baby, så tag et kig på udvalget, og lad dig inspirere til køb af babylegetøj til familiens yngste. 

Babylegetøj stimulerer dit barns sanser og motorik allerede fra babystadiet. Vælg legetøj i stærke farver og sjove former for lærerig og udfordrende leg. På føtex.dk finder du et stort udvalg af babylegetøj, og byder bl.a. på populære mærker som Brio, Lamaze og Fisher Price. Vi har en masse forskelligt legetøj, så du har meget at vælge imellem og kan finde noget, der passer til dit barn. Mulighederne er mange med bamser, rangler, dyrefigurer og meget mere og alt sammen af høj kvalitet, fordi dit barn fortjener det bedste.

Oplev med aktivitetslegetøj til baby

For en baby er alting nyt og spændende, og selv det mest simple babylegetøj kan vise sig at hitte stort i lang tid. Det vigtigste, når du skal vælge babylegetøj, er, at du vælger legetøj, der stimulerer babys sanser og eventuelt udfordrer motorikken lidt, så din baby løbende kan bruge sit legetøj til at blive mere mobil. 

Du har rig mulighed for at finde babylegetøj, som din baby vil synes om. Noget babylegetøj er bedst til de helt små babyer, imens andet er godt, når din baby nærmer sig sit første år og trænger til nye udfordringer. Du kan læse mere om det enkelte legetøj under hvert produkt, hvor du også kan se vores anbefalinger i forhold til alder på din baby, når du introducerer det pågældende babylegetøj for første gang

Gennem legen stimulerer legetøj baby til både mental og fysisk udvikling, og du kommer dagligt til at sidde på første række, imens baby gradvist opdager mere og mere af verden omkring ham eller hende. Findes der noget mere fantastisk? 

Babylegetøj – hygge og udvikling hånd i hånd

Bring glæde ind i børneværelset med underholdende og udviklende babylegetøj til familiens yngste. Dit barn bruger i høj grad legetøj til at lære om både sig selv og sin omverden. Det er derfor vigtigt, at det har adgang til legetøj i den rette størrelse og udformning. Her i shoppen finder du legetøj fra førende brands, som f.eks. BRIO, Fisher-Price og PlanToys, der er fantastisk til både læring og leg, og som stimulerer og styrker f.eks. motorik, koordination og koncentration.

Til de helt små kan du kigge efter aktivitetstæpper- og legetøj samt rangler, som har kraftige farver og sjove former. Ting de kan ligge og daske lidt til på legetæppet, eller som kommer med en lille lyd, når de trækker i det. Til de lidt større babyer kan du med fordel kigge efter klodser, puttekasser eller gåvogne

Tre gode grunde til at vælge legetøj til baby

  • Fantastisk til hygge- og nussestunder
  • Er både leg og læring – sjov og træning
  • Understøtter sansemotoriske færdigheder


Når du giver et lille barn et nyt stykke legetøj, leger det ikke straks med det, når det får det i hånden. Alt skal bides i, vendes opad og nedad og på kryds og tværs og undersøges og eksperimenteres med, inden det begynder at lege med det. 

Det bør du overveje inden køb af babylegetøj:

  • Alder: Børn er forskellige og udvikler sig i deres helt eget tempo. Det er vigtigt, at du vælger legetøj til din baby, som det kan håndtere, både fysisk og udviklingsmæssigt. Er det for avanceret, kan den lille blive frustreret og ked af det, og er det ikke udfordrende nok, kan det gå ud over dit barns udvikling. Tjek målgruppen under specifikationer ved hvert produkt. Den skal dog udelukkende opfattes vejledende.
  • Sikkerhed: Små børn nøjes ikke med at kigge på og gribe om deres legetøj. De både sutter på og bider i alt, hvad de får i hånden. Vi har fokus på dit barns sikkerhed, og alt vores legetøj overholder derfor skrappe regler og lovgivningen på området.


Har du fundet det helt rigtige motorik-legetøj til din baby eller noget spændende tumling-legetøj, bestiller du det nemt her på føtex.dk. Læs også vores guide om motorisk legetøj til de forskellige aldersgrupper.

Køb legetøj til baby og tumling online på føtex.dk

Mangler du inspiration til nyt legetøj til din baby? Her på siden finder du alt i legetøj til babys første år, og du kan frit vælge imellem et bredt udvalg af babylegetøj, der stimulerer babys udvikling, allerede fra baby er helt lille og op igennem de første år af babys liv. Se også vores udvalg af babyudstyr, hvor du finder alt, hvad du som nuværende eller kommende forældre kan få brug for til dit lille barn.

Du kan bestille så lidt eller meget babylegetøj, som du har brug for, og få det leveret til din hjemmeadresse eller til din lokale føtex, hvor du nemt selv kan hente det, når du alligevel er afsted for at handle ind til ugen. Du har altid ubegrænset returret på produkter, som du køber online, og du kan derfor trygt handle hos os. Det er nemt og bekvemt, og du bestemmer helt selv, hvilket babylegetøj du vil bestille hjem.

Køb babylegetøj her på siden - vi glæder os til at modtage din bestilling og til at sende din ordre hurtigt afsted til dig, så du kan forkæle din baby med nyt og lækkert legetøj.