Sutteklude

En baby-nusseklud – også kaldet en sutteklud – er dit lille barns bedste ven i både barnevognen og sengen. Nussekluden fungerer også som en slags bamse, og den giver barnet masser af tryghed i de spæde år.

Derfor skal dit barn have en nusseklud

Når det lille barn er blevet født, møder baby en ny og fremmed verden i modsætning til den velkendte og trygge verden inde i maven. Det kan give barnet en følelse af utryghed, men med masser af omsorg og den rette baby-nusseklud vil han eller hun hurtigt føle sig tryg igen i de nye omgivelser.

På føtex.dk forhandler vi et bredt sortiment af sutteklude, og de har den fordel, at de både kan fungere som nusseklud og bamse i ét og samme produkt. Ved at introducere dit barn til en nusseklud i et dejligt blødt materiale får barnet et lille holdepunkt i sengen eller barnevognen, som baby kan kramme, kæle og sutte på.

Nussekludene kommer i mange forskellige typer, størrelser, materialer og designs, og du bør først og fremmest vælge en model i et blødt materiale, der er holdbart såvel som let vaskbart. Det kan for eksempel være velour, der giver en skøn følelse mod den sarte hud, og som er nemt at holde hygiejnisk.

Designs er måske mere til forældrene end til barnet, kan du vælge et sødt motiv, som dit barn vil forbinde med noget rart. Suttekludene varierer også i farver, og nuancer såsom de velkendte baby-farver lyseblå og lyserød hitter gerne.

Find søde nusseklude på føtex.dk

føtex.dk er dit lokale supermarked, hvor du kan finde alt til hverdag og fest. Vi har et stort fokus på børn, hvor du kan finde alt til barn og baby. Gå også gerne på opdagelse i vores baby-univers, der er skabt til dig, der lige har fået barn eller har med småbørn at gøre. Her kan du finde masser af inspiration og muligheder til den voksende familie.