Rangler

Er du på udkig efter legetøj til det helt lille barn, så er en baby-rangle et godt valg. Hos føtex.dk har vi et stort udvalg af søde rangler, der både stimulerer og aktiverer.

Rangler - oplagte som babys første legetøj

Det helt lille barns leg er afhængig af, hvad du giver det i hænderne. Det bevæger sig ikke ret meget, og det er derfor dig, der på sidelinjen igangsætter og understøtter aktiviteterne. Her er en sød og sjov baby-rangle helt uundværlig.

Tre grunde til at vælge en baby rangle

  • Nem at gribe om og holde fokus på

  • Aktiverer og stimulerer selv det helt lille barn

  • Fås i mange udformninger og farver og med søde motiver og sjove aktiviteter

Rangler udvikler og understøtter sansemotorikken

En rangle er som oftest det første stykke legetøj, som børn stifter bekendtskab med. Selv om der er et forholdsvist enkelt stykke legetøj, der gør det nemt at følge barnets sansemotoriske udvikling. Den sker nemlig trin for trin i forhold til den måde, hvorpå det håndterer og forholder sig til sin rangle.

  • Barnet griber om og holder fast i ranglen

  • Barnet griber ud efter, vifter og taber ranglen (ubevidst)

  • Barnet smider eller ”taber” sin rangle (bevidst)

Det er en proces, hvor barnet vil bruge mere og mere tid på at udforske sin rangle motorisk, visuelt og auditivt. Det er derfor vigtigt at vælge en rangle, som virker indbydende, og som aktiverer og stimulerer disse sanser.

Hvilken rangle skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken rangle du skal vælge til dit barn? Det kan godt virke uoverskueligt, fordi der findes så meget spændende. Hvis du er opmærksom på følgende punkter, bliver det forhåbentligt nemmere.

  • Alder: Der er forskel på, om barnet er halvanden måned eller tre måneder gammelt. Pas på med at skyde over målet, men giv det en rangle, der passer til dets alder. En sund udvikling skal understøttes og stimuleres, ikke forceres.

  • Udvikling: De små børn leger ikke, de udforsker. Gør det så spændende og motiverende som muligt med rangler med knald på farver, motiver, lyde og blink. Start stille og roligt, og øg så aktivitetsniveauet gradvist.

  • Kvalitet: Alt legetøj skal være CE mærket, så det er vores naturligvis også. Vi fører rangler fra førende producenter som Playgro og Lamaze, og du kan derfor trygt overlade dem i dit barns små hænder.

Nogle rangler har også en lille blød gummidel, der gør dem oplagte som bidelegtøj til ømme gummer. Mange af ranglerne kan desuden klipses fast på autostol, barnevogn og aktivitetsstativ.

Køb din babys rangle på føtex.dk

Vi har et stort udvalg af fantastiske rangler til babyer af høj kvalitet. Find  lige den rangle du gerne vil forkæle dit barn med, eller noget andet af vores spændende babylegetøj, og bestil den online på føtex.dk. Så sørger vi for levering hjem til din adresse.