Aktivitetstæppe og legegulv

Når du placerer dit barn på et aktivitetstæppe eller legetæppe, understøttes dit barns sanser, motorik og fantasi. Vi fører et bredt udvalg af skønne tæpper i flotte farver og med dejlige mønstre og sjove aktiviteter.

Aktivitetstæppe og skumgulv til hygge, sjov og læring

Et aktivitetstæppe er designet til at underholde, stimulere og udfordre barnet. Kombinationen af dejlige farver, søde figurer og mange forskellige aktiviteter – nogle med lyde og lys – gør det til en uundværlig del af dit barns legemiljø. Det kan bruges til både nyfødte og større børn. Brug skumgulvet under aktivitetstæppet for at gøre underlaget en smule blødere og ikke mindst varmere. skumgulvet isolere lidt mod kulde nedefra, hvilket er en fordel til de helt små, der ligger på ryggen og dasker med armene. 

Tre grunde til at vælge et aktivitetstæppe og skumgulv

  • Fås i et væld af farver og mønstre og med mange forskellige figurer og aktiviteter
  • Et komfortabelt og sikkert sted, hvor dit barn kan føle sig tryg
  • Fantastisk til sansestimulering og udvikling af grov- og finmotorik

Et legetæppe baby er superpraktisk. Når I skal ud af huset, er det nemt at pakke i weekendtasken sammen med babys dyne og bamse.

Tryghed og genkendelighed med legetæpper

For det lille barn kan verden synes overvældende. Fra at have ligget ni måneder i sin mors trygge mave, skal det omstille sig til en verden, der er både stor og støjende. Det er godt at have i tankerne, når du lægger dit barn på dets nye aktivitetstæppe de første gange.

Sæt dig, eller læg dig ved siden af det, og lad det mærke dit nærvær, mens I sammen stille og roligt udforsker tæppet. På den måde vil dit barn hurtigt føle sig tryg i sit nye legemiljø, også når du ikke lige er i nærheden.

Legetæppe eller legegulv?

I sortimentet finder du både aktivitetstæpper og legetæpper. Kært barn har som bekendt ofte mange navne. Det er dog en god idé at tjekke under beskrivelser og specifikationer for det enkelte produkt, da der kan vær forskel på, hvordan den enkelte producent anvender betegnelserne i forhold til aldersgruppe.

Fælles for begge typer er dog, at de er designet til at underholde og stimulere. Mens det lille barn typisk vil følge og føle farver, figurer og aktiviteter, vil det større barn lege med aktiviteterne. Kombiner legetid på legegulvet med aktivitetslegetøj med lyd og lys, rangler og bideringe til de helt små, eller klodser de kan vælte.

Blog til småbørnsforældre

Som nybagt forælder er der meget nyt at skulle forholde sig til. Hos føtex.dk vil vi gerne gøre det nemmere for dig at få svar på nogle af de spørgsmål, som du måtte have. Vi har derfor i samarbejde med sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen lavet Helens blog på føtex for de små, hvor du kan finde råd til tilværelsen med børn i alderen 0-3 år.

Bestil dit nye aktivitetstæppe og legegulv på føtex.dk

Køber du dit nye aktivitetstæppe online på føtex.dk, får du både hurtig levering og ubegrænset returret.