Aktivitetslegetøj

Når du giver dit barn aktivitetslegetøj, sikrer du det massevis af hyggestunder, hvor det leger, undersøger og udforsker, samtidig med at det udvikler sig sansemotorisk. Find dit barns nye yndlingslegetøj blandt vores udvalg af aktivitetslegetøj til baby.

Aktivitetslegetøj – stimulerende og udviklende 

Børn er nysgerrige væsner. Selv de helt små følger med i alt, hvad der foregår omkring dem og griber fat i alt og alle, der befinder sig inden for deres rækkevidde. Vores spændende aktivitetslegetøj giver dit barn mulighed for at lege og hygge sig og samtidig udvikle færdigheder inden for kreativitet, fantasi, sanser og motorik. Et barn, der har styr på sin grundmotorik, får et større selvværd og derved lettere ved at skabe sociale relationer til andre, både nu og fremover.

Gode grunde til at vælge aktivitetslegetøj til baby

  • Bidrager med motiverende leg og udfordrende læring 
  • Stimulerer kreativitet, fantasi og sansemotorik


Vi udvider og opdaterer løbende med det allernyeste inden for aktivitetslegetøj fra populære brands, som  f.eks. Oball, Baby Einstein, PlanToys og Playgro. Der er derfor næsten ingen grænser for, hvad du finder her i sortimentet af sjovt og udviklende aktivitetslegetøj til både babyer og de større børn. 

Det bør du overveje ved køb af aktivitetslegetøj

Udvalget af aktivitetslegetøj har aldrig været mere alsidigt. Det kan naturligvis godt gøre det svært at vælge mellem de mange spændende produkter. Derfor bør du opveje barnets alder mod udvalget. Er legetøjet alderssvarende?

  • Alder: Du finder en alders-guide ved de fleste af vores produkter. Det er dog vigtigt, at du udelukkende opfatter den som vejledende. Børn udvikler sig i forskelligt tempo, og det er derfor dit kendskab til dit barn, som skal være udgangspunkt for dit valg
  • Type: Gribelegetøj, aktivitetsstativer og -borde, musikbøger, kuglebaner og bolde er blot noget af alt det spændende legetøj, som du kan vælge mellem. Hvad enten du søger efter aktivitetslegetøj til et barn på 1 år, derunder eller derover, finder du sikkert noget spændende her i shoppen. Særligt legetøj med lyd og lys, som er interaktivt, kan være interessant for de lidt større babyer og helt små børn.

Køb legetøj til aktivering fra Vtech og Baby Einstein på føtex.dk

På føex.dk forhandler vi populære mærker som Vtech og Fisher Price, der laver unikt udviklende aktivitetslegetøj til babyer. Når du har fundet frem til en favorit, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Du kan også læse mere om barnets forskellige behov inden for legetøj i vores guide om motorisk legetøj. Kombiner gerne aktivitetslegetøj med et skønt aktivitetstæppe for at give baby sin helt egen lille base til leg. Er du i tvivl om, hvilket legetøj går til hvilken alder til de små, kan du med fordel tage et kid på legetøj 0-6 mdr, legetøj 7-11 mdr og legetøj til 1 år