Legetøj 0-6 mdr.

Et barn i alderen 0-6 måneder er nysgerrige og bruger mange af sine vågne timer på at undersøge personer og ting i dets nære omgivelser og ikke mindst det legetøj. Vi har et alsidigt udvalg af legetøj til børn på 6 mdr. Tjek det herunder.

Legetøj til 6 mdr. baby

Børn er, ligesom voksne, forskellige. Det betyder, at der kan være stor forskel på det tempo, som de udvikler sig i. Nogle børn føler sig bedst tilpas, hvis de har god tid til at cementere deres nye kompetencer. Så længe dit barn trives, kan det hverken gå for hurtigt eller langsomt. Her i shoppen har vi legetøj til alle babyer på 6 mdr. 
 

Tre grunde til at vælge legetøj til børn på 6 måneder

  • Stimulerer og styrker motorik, balance, sprog, koordination og koncentration
  • Kan bruges til både hygge og sjov og til at øve og træne og udvikle med
  • Mulighed for at udfordre barnet i forhold til dets behov og udviklingsstadie

Dit barn vil nu typisk gribe ud og holde fast – til tider meget fast – i mere eller mindre alt. Det er i fuld gang med at koordinere sine arm- og benbevægelser, og det har endnu meget at lære i forhold til at forstå afstande. Her i shoppen finder du flot og motiverende sansemotorisk legetøj, der passer perfekt til børn fra 6 mdr. 
 

Hvad skal jeg vælge?

Har du svært ved at bestemme dig for, hvilket legetøj du skal vælge? Et par fokuspunkter, som forhåbentlig kan hjælpe dig lidt på vej, kunne være:

  • Legetøj til aktivitet: Selv om det lille barn bruger meget af døgnet på at sove, er det meget opmærksomt og nysgerrigt i sine vågne timer. Vi har et fint udvalg af aktivitetslegetøj, puttekasser og stableklodser, som er både sjovt og udviklende, og som begejstrer de fleste småbørn.
  • Legetøj til at putte med: Når der skal soves til middag eller siges godnat, kan det være trygt og hyggeligt for den lille at få en bamse, sutteklud eller en f.eks. bidelegetøj til de ømme gummer med i tremmesengen. 

Når du har fundet din favorit, bestiller du den på føtex.dk.