Legetøj 0-6 mdr.

Et barn i alderen 0-6 måneder er nysgerrige og bruger mange af sine vågne timer på at undersøge personer og ting i dets nære omgivelser og ikke mindst legetøjet. Vi har et alsidigt udvalg af legetøj til børn på 6 mdr.

Legetøj til 6 mdr. baby

Børn er, ligesom voksne, forskellige. Det betyder, at der kan være stor forskel på det tempo, som de udvikler sig i. Nogle børn føler sig bedst tilpas, hvis de har god tid til at cementere deres nye kompetencer. Så længe dit barn trives, kan det hverken gå for hurtigt eller langsomt. Her i shoppen har vi baby legetøj babyer på 6 mdr og under. 

Det skal legetøj til 6 mdr og derunder kunne

  • Stimulerere og styrke motorik, balance, sprog, koordination og koncentration
  • Bruges til både hygge og sjov og til at øve, træne og udvikle sig med
  • Udfordre barnet i forhold til dets behov og udviklingsstadie


Dit barn vil nu typisk gribe ud og holde fast – til tider meget fast – i mere eller mindre alt. Det er i fuld gang med at koordinere sine arm- og benbevægelser, og det har endnu meget at lære i forhold til at forstå afstande. Her i shoppen finder du flot og motiverende sansemotorisk legetøj, der passer perfekt til børn fra 0-6 mdr. 

Hvad for noget legetøj til 0-6 mdr bør jeg vælge

Har du svært ved at bestemme dig for, hvilket legetøj du skal vælge? Et par idéer, som forhåbentlig kan hjælpe dig lidt på vej, kunne være:

  • Legetøj til aktivitet: Selv om det lille barn bruger meget af døgnet på at sove, er det meget opmærksomt og nysgerrigt i sine vågne timer. Vi har et fint udvalg af aktivitetslegetøj, puttekasser og stableklodser, som er både sjovt og udviklende, og som begejstrer de fleste småbørn.
  • Legetøj til at putte med: Når der skal soves til middag eller siges godnat, kan det være trygt og hyggeligt for den lille at få en bamse, sutteklud eller f.eks. et bidelegetøj til de ømme gummer med ned i tremmesengen eller barnevognen. 


Når du har fundet din favorit, bestiller du nemt og hurtigt på føtex.dk. Du kan også tage et kig på alt legetøj til baby og tumling eller lade dig inspirere af vores guide om motorisk legetøj til de helt små.