Bideringe og bidelegetøj

Hos de fleste børn bryder de første tænder frem, når barnet nærmer sig 6-7 måneders alderen. Ubehaget kan heldigvis reduceres væsentligt med en praktisk bidering. Tjek vores store udvalg af bideringe i forskellige materialer, udformninger og farver lige herunder.

Bidering – lindring til ømme gummer ved tandfrembrud

Er dit barn ked af kløende gummer og har svært ved at finde ro? Tandfrembrud kan forårsage smerter og kløen i munden. Det kan ikke undgås helt, men kan reduceres væsentligt med en af vores bløde bideringe til babyer.

De findes i flere forskellige design og materialer. Vælg den, som du bedst kan lide, og lad den lille tygge på den efter behov. Derved dæmpes ubehaget, og barnet bliver herudover stimuleret visuelt og motorisk.

Har du et barn, som viser tegn på, at nu er der ikke længe til, at de første tænder er på vej, er det en god idé at have et par bideringe klar i kommodeskuffen på børneværelset. Tandfrembrud kan være en smertefuld proces for den lille. Meget af ømheden og ubehaget kan dog i langt de fleste tilfælde afhjælpes med en blød og behagelig bidering til baby.
 

Tre grunde til at vælge en bidering

  • Fås i mange forskellige udformninger og farver 
  • Nem at håndtere og stimulerer motorikken 
  • Kan reducere ubehag, som ømme gummer

Du vil sikkert ikke være i tvivl om, hvornår dit barns første tand er på vej. Tandkødet i området bliver hvidt og føles hårdt i området. Dit barn vil typisk savle mere end ellers og gnubbe sine små fingre mod de ømme og kløende gummer. 

En bidering i et lækkert materiale giver lindring og ro, så dit barn ikke bliver ked af det. Det vil vi gerne hjælpe dig med, og derfor finder du et stort udvalg af lækre og bløde bideringe fra populære mærker herinde. De er CE-godkendt til formålet og derfor fri for skadelig kemi.

Fordele ved en bidering med vand

Nogle gange kan tandfrembrud virkelig ligge til grund for mange frustrationer hos forældrene og kløende gummer ved barnet. Det kan være rart for de små at bide i noget koldt - og her er en bidering med vand oplagt. Den kan lægges i køleskabet i fem minutter inden den gives til barnet. Derudover skvulper vandet rundt i figuren og er derved ekstra interessant for baby at ryste og undersøge. Bidering med vand er sikre for barnet at gumle på. 
 

Køb bideringe fra mærker som Sophie la Girafe på føtex.dk

Alle vores bideringe er udviklet med specielt ét formål, nemlig at afhjælpe ubehag ved tandfrembrud. Når du skal vælge en bidering til din baby, behøver du derfor ikke have det praktiske og funktionelle for øje. Det er nemlig på plads. For at motivere den lille til at bruge sin nye bidering, bør du vælge en model i en udformning og farve og måske med lyd, som du ved, at dit barn er vild med. De små gumler på alt og derfor kan en god rangle i et tyggevenligt materiale også være et alternativ til en bidering. Mangler du andet til baby eksempelvis en sutteklud eller aktivitetslegetøj finder du et bredt udvalg på føtex.dk.

Har du fundet frem til en eller flere favoritter, bestiller du det nemt og hurtigt på føtex.dk. Du har som altid ubegrænset returret.