Puttekasser og sorteringslegetøj

Puttekasser er helt enkelt legetøj, der gennem generationer har vakt begejstring hos de yngste i familien. Legetøjet skaber de bedste forudsætninger for hygge, leg og læring. Tjek vores aktuelle sortiment, og find en flot ny puttekasse til dit barn.

Puttekasse – underholdende og stimulerende legetøj

Børn fra 9 måneder og opefter er i fuld gang med at undersøge og udforske deres omgivelser. Specielt legetøj og aktiviteter, hvor de kan putte i og tage ud og lukke op og er de derfor som regel meget interesserede og optagede af. Puttekasser i flotte udformninger og med farverige og finurlige former og figurer vil derfor vække begejstring hos de fleste piger og drenge i denne aldersgruppe. Vi opdaterer løbende med nyheder fra populære brands, så du altid finder spændende puttekasser på hylderne her i shoppen.
 

Tre grunde til at vælge en puttekasse

  • Fås i flere forskellige udformninger, farver og størrelser
  • Underholder og udvikler hånd-til-øje-koordination og motorik
  • Nem at lege med både hjemme og undervejs – ude og inde


Hvad skal jeg vælge?

Du skal naturligvis vælge den model, som, du synes, passer bedst til dit barn. 

  • En puttekasse er ikke blot en puttekasse. Den findes i mange fantastiske udgaver, og det er derfor let at finde mindst en model, som vil begejstre dit barn. Hos føtex.dk kan du få en puttekasse i træ eller plast, i mange flotte farver, med helt enkle eller mere komplekse former og figurer og til børn fra ca. 9 mdr. 
  • Vi har udarbejdet beskrivelser og specifikationer for alle vores puttekasser. Her kan du finde mange praktiske og nyttige informationer i forhold til f.eks. materiale og alder. Målgruppen skal dog udelukkende opfattes vejledende. Børn udvikler sig i forskellige tempi, og du skal selvfølgelig tage udgangspunkt i det udviklingstrin, hvor dit barn befinder sig.

Husk for øvrigt, at alle vores puttekasser er CE-godkendt og ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Når du har fundet frem til den helt rigtige puttekasse til dit barn, bestiller du den nemt og bekvemt online på føtex.dk. Husk, at du som altid her i shoppen, har 30 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.