Puttekasser og sorteringslegetøj

Puttekasser er helt enkelt legetøj, der gennem generationer har vakt begejstring hos de yngste i familien. Legetøjet skaber de bedste forudsætninger for hygge, leg og læring. Se sortimentet nedenfor. 

Puttekasse – underholdende og stimulerende legetøj

Børn fra 9 måneder og opefter er i fuld gang med at undersøge og udforske deres omgivelser. Specielt legetøj og aktiviteter, hvor de kan putte i og tage ud og lukke op og er de derfor som regel meget interesserede og optagede af. Puttekasser i flotte udformninger og med farverige og finurlige former og figurer vil derfor vække begejstring hos de fleste piger og drenge i denne aldersgruppe.
 

Tre grunde til at vælge en puttekasse

  • Fås i flere forskellige udformninger, farver og størrelser
  • Underholder og udvikler hånd-til-øje-koordination og motorik
  • Nem at lege med både hjemme og undervejs – ude og inde

Vil du stimulere dit barns finmotorik yderligere, kan du med fordel investere i stableklodser eller såkaldt motorik legetøj.

Hvad skal jeg vælge af puttekasse til baby?

Du skal naturligvis vælge den model, som, du synes, passer bedst til dit barn og dets udvikllingstrin. En puttekasse er ikke blot en puttekasse. Den findes i mange fantastiske udgaver, og det er derfor let at finde mindst en model, som vil begejstre dit barn. Hos føtex.dk kan du få en puttekasse i træ eller plast, i mange flotte farver, med helt enkle eller mere komplekse former og figurer og til børn fra ca. 9 mdr. 

  • Til baby kan du med fordel vælge en simpel puttekasse med få enkle former
  • Til den lidt ældre baby eller lille barn kan du med fordel gå efter en puttekasse med flere funktioner, dvs. at den måske har en kugleramme eller også kan bruges som trækdyr
  • Til tumlingen kan du med fordel vælge en putteboks med udfordrende former som stjerner eller dyr

Køb puttekasser i træ eller plastik på føtex.dk

Vi har udarbejdet beskrivelser og specifikationer for alle vores puttekasser. Her kan du finde mange praktiske og nyttige informationer i forhold til f.eks. materiale og alder. Målgruppen skal dog udelukkende opfattes vejledende. Børn udvikler sig i forskelligt tempo, og du skal selvfølgelig tage udgangspunkt i det udviklingstrin, hvor dit barn befinder sig.

Alle vores puttekasser er CE-godkendt og indeholder ikke skadelige stoffer. Når du har fundet frem til den helt rigtige puttekasse til dit barn, bestiller du den nemt og bekvemt online på føtex.dk. Husk at du har ubegrænset returret, skulle du fortryde dit køb.