Stableklodser

Stableklodser er en klassiker, og de er lige så populære i dag, som de var for 50 år siden. Tjek vores store udvalg af stableklodser i mange forskellige udformninger og farver, og find din favorit herunder.

Stableklodser – underholdende og udviklende

Stableklodser hører til den type legetøj, der aldrig går af mode. Trods et forholdsvist enkelt koncept, hører de til noget af det mest populære og mest elskede legetøj hos både de små og lidt større børn. Klodserne kan bruges til at stable oven på hinanden, men også til at sortere efter f.eks. størrelse, farve, tal, bogstav eller til at bygge med. De giver barnet masser af muligheder for at skabe egne lege og historier, og de er ofte det lille barns introduktion til deciderede bygge- og konstruktionssæt.
 

Tre grunde til at vælge stableklodser

  • Fås i mange forskellige udformninger, farver og størrelser
  • Er hygge, leg og læring – alene eller sammen med andre
  • Stimulerer kreativitet, finmotorik, koordination og koncentration

Stableklodser er både hygge, leg og læring om former, størrelser og tyngdekraft. Børn er nysgerrige væsner. De elsker at undersøge og udforske deres omverden og at udfordre sig selv. Med stableklodser kan de lære om farver, tal og bogstaver og bygge både vertikalt og horisontalt. Det udfordrer nemlig barnets motorik. Ønsker du at styrke motorikken gennem leg er en putteboks til finmotorikken eller en gåvogn til grovmotorikken oplagte. 

Hvad for noget stablelegetøj skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke stableklodser eller hvad for noget stablelegetøj du skal vælge? Her får du et par punkter, som det er en god idé at have i tankerne, inden du bestemmer dig.

  • Størrelse: Du skal sikre dig, at stableklodserne er i en størrelse, som dit barn kan gribe om. Bliver de for store risikerer du, at barnet bliver frustreret og mister lysten til at lege med dem, fordi det ikke kan håndtere dem. 
  • Design: Flotte farver animerer barnet til at gribe om klodserne og lege med dem. Er det parat til at lære om tal og bogstaver, er nummererede klodser og stableklodser med bogstaver en fantastisk måde at introducere dem på. 

Køb stablelegetøj på føtex.dk 

På føtex.dk forhandler vi et bredt udvalg af legetøj, der kan stables og som udfordrer motorikken. Vi har stableklodser i træ og plast og i mange forskellige udformninger og design. Du finder desuden stabletårne, der er karakteriseret ved en pind i midten og ringe eller klodser, der skal ned over. 

Når du har valgt dit foretrukne stabletårn, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk, hvor du får hurtig levering og ubegrænset returret.