Gåvogne

Er barnet allerede begyndt at rejse sig op, men har det endnu ikke helt styr på balance og skridt? Så er en gå-vogn en rigtig god støtte i den svære overgangsfase. Tjek vores udvalg af flotte baby-gåvogne.

Gåvogn – når de første skridt skal tages

Med en gåvogn gør du det trygt og sikkert for dit barn at tage sine første skridt. Der er ikke meget, der overgår et barns glæde, når det opdager, at det ikke nødvendigvis behøver at holde far eller mor i hånden for at holde balancen – det skulle da lige være de stolte forældres. Den frihed, som det oplever ved at kunne bevæge sig rundt, og ikke mindst at kunne undersøge og udforske sine omgivelser på egen hånd, er uvurderlig. Med ét bliver verden meget større, og det gør dit barn også.
 

Tre grunde til at vælge en gåvogn

  • Mange forskellige varianter, funktioner og aktiviteter
  • Stimulerer balancen og støtter ved de første skridt
  • Fantastisk til at opbevare og transportere legetøj

Det er vigtigt at vælge en gåvogn til din baby, der er robust og stabil. Vi udvider løbende vores sortiment med nyheder fra populære brands, som f.eks. gåvogne fra  BRIO, VTech og PlanToys, så du altid har et bredt udvalg at vælge mellem.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du ikke helt afklaret med, hvilken af vores modeller der vil være den bedste løsning for dit barn? Så får du her et par punkter, som måske kan gøre valget lidt lettere.

  • Alder: Under specifikationer for hver model, er der oplyst en målgruppe. Den skal dog udelukkende opfattes vejledende. Du kender dit barn bedst og ved, hvor det befinder sig udviklingsmæssigt.
  • Funktioner: Skal håndtag og bremser være justerbare? Skal der være lad til opbevaring og transport af legetøj? Smag og behag er forskellig. Hvad enten du er på udkig efter en helt enkel gåvogn eller en mere avanceret model, finder du den herinde.

Her i shoppen har vi altid gåvogne som et godt tilbud til dig. Når du har fundet frem til den bedste gåvogn til din baby, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk.